Volkswagen cu un concept de siguranță de primă clasă: cinci stele de la Euro NCAP pentru ID. Buzz

3

Organizația Europeană de Testare a Autovehiculelor Noi (NCAP) a anunțat ultimele sale rezultate ale testelor de siguranță a vehiculelor. ID.Buzz, un nou model Volkswagen a primit calificativul „foarte bun” și a primit cel mai bun scor posibil de cinci stele.

Volkswagen cu un concept de siguranță de primă clasă: cinci stele de la Euro NCAP pentru ID. Buzz

Ca autobuz Volkswagen al unei noi ere, ID.Buzz a primit deja multe premii naționale în scurta perioadă de la lansare. Acestora li se alătură acum un alt premiu important: cinci stele pentru siguranța vehiculelor de la Euro NCAP (European New Car Assessment Programme). Aceasta reprezintă o evaluare generală excelentă atât pentru protecția împotriva coliziunilor, cât și a ocupanților și reflectă echipamentul adecvat combinat cu tehnologia de evitare a accidentelor cuprinzătoare și orientată practic.

Volkswagen ID.Buzz este echipat standard cu airbag-uri pentru șofer, pasagerul față, central și lateral în cockpit și airbag-uri cortină în fața geamurilor. Cu un scor de 92% din punctele maxime posibile pentru protecția ocupanților, autobuzul electric de la Volkswagen a obținut un rezultat foarte bun datorită combinației de airbag-uri și designului corespunzător al structurii caroseriei.

Euro NCAP acordă, de asemenea, o mare importanță evitării accidentelor. ID.Buzz este echipat standard cu numeroase sisteme de asistență pentru șofer și frânare de urgență care i-au impresionat și pe testeri, vehiculul a obținând un scor de 90% din totalul de puncte disponibile la categoria „Asistență de siguranță”.

 Polo, Taigo, Golf și ID.5 sunt alte patru modele care au primit râvnitul rating de 5 stele în 2022. Astfel, Volkswagen și-a îndeplinit încă o dată obiectivul de a aduce sisteme de asistență de înaltă tehnologie pentru modelele sale de mare volum – pentru a face mobilitatea individuală și mai sigură și mai confortabilă.

Volkswagen cu un concept de siguranță de primă clasă: cinci stele de la Euro NCAP pentru ID. Buzz 2

Programul de evaluare Euro NCAP a fost un etalon strict pentru nivelul de siguranță al noilor modele de vehicule în Europa din 1997. Acesta oferă cumpărătorilor de mașini informații actualizate cu privire la siguranța noilor modele populare. În ultimii ani, procedurile de testare și cerințele impuse sistemelor standard de asistență și siguranței pasive au devenit din ce în ce mai riguroase. Detalii despre testele individuale sunt disponibile public la www.euroncap.com.

Echipa APAN Automobile vă invită în showroom-ul din Brăila, DN22B, KM4 pentru a testa noul ID.Buzz Cargo dar și pentru a vizualiza mașinile din stoc ce pot fi livrate în termen scurt.

Volkswagen cu un concept de siguranță de primă clasă: cinci stele de la Euro NCAP pentru ID. Buzz 3
Lasă un comentariu...