Toți caii putere într-un singur loc: APAN Grup la Galați Auto Show 2019

3

Anual toți caii putere se întâlnesc într-un sigur loc, la Galați Auto Show pe Faleza Superioară din Galați. O mulțime de branduri auto, lansări de modele, expuneri și prezentări diverse, dar și standuri expoziționale fabuloase.

Anul acesta APAN Grup a participat la GAS 2019 cu 8 branduri auto și peste 80 de automobile pregătite să dezvăluie curioșilor cele mai fascinante echipări, culori și tehnologii. Evenimentul este deja unul cu tradiție, iar pentru Grupul APAN, a devenit un eveniment favorit pentru că oferă posibilitatea ca automobilele expuse să fie descoperite de pasionații auto și să fie chiar și achiziționate.

Fiecare brand auto a prezentat un automobil vedetă sau a realizat lansări de modele în premieră, sub ochii curioșilor, atăgând publicul la standurile expoziționale, captându-le atenția cu jocuri de lumini, muzică antrenantă și hostesse dezinvolte în a prezenta modelele expuse. Anul acesta printre vedete s-au aflat și modelele electrice, cum ar fi Renault Zoe sau BMW i3 care au stârnit imediat entuziasmul celor prezenți la eveniment.

Aflat la 8-a ediție, Galați Auto Show i-a câștigat de fiecare dată ca participanți pe cei din grupul APAN. Anul acesta vedetele au fost: impunătorul BMW X7, primul automobil electric de la Audi, Audi E-Tron și Q7, Volkswagen Touareg, Renault Megane RS, Nissan 370Zși Honda CRV.

BMW APAN Motors s-a bucurat și în acest an de un stand expozițional care a permis plasarea brand-ului în segmentul premium, prin lumini, sonorizare și amenajarea unui mini-showroom outdoor. Pe această cale le mulțumim celor de la OMV România pentru combustibilul care ne pune în mişcare către vise îndrăznețe, Starbucks Romania pentru cafeaua excelentă care a alimentat doza de adrenalină şi AQUA Carpatica pentru hidratare şi energie! Iar magic box-ul care a pus în valoare întreaga expunere a fost asigurat de cei de la www.expoframe.ro

Anul acesta grupul APAN a sărbătorit 28 de ani de când este ,,Mereu în mișcare”,și, cu ajutorul partenerilor de la OMV România, am organizat o tombolă cu premii ce au constat în 28 de full-uri de combustibil oferite de aceștia.

Galați Auto Show a fost și în acest un eveniment de amplore, care a reunit întreg grupul APAN din Galați și Brăila, o mobilizare de forțe, logistică, staff, pentru ca toată expoziția să arate impecabil. Ne vedem în curând și la alte evenimente!

0 replies on “Toți caii putere într-un singur loc: APAN Grup la Galați Auto Show 2019”