Descoperiți România de la bordul unei mașini închiriate

3

Cele mai spectaculoase peisaje se ascund pe drumurile lăturalnice, împădurite, neexploatate, pe care accesul se realizează mai dificil. Dacă doriți să călătoriți mai mult pentru a descoperi locuri memorabile, închiriați o mașină și creați-vă cele mai frumoase amintiri. 

Beneficiile serviciilor de rent a car pentru excursii de neuitat în țară

Serviciile de închirieri auto susțin într-un mod excelent turismul, oferind tuturor șansa de a explora necontenit întreaga țară. Beneficiile aduse de aceste servicii sunt greu de egalat de orice altă modalitate de transport, atunci când scopul dumneavoastră principal este relaxarea și explorarea:

●     flexibilitatea de a conduce către orice zonă, la orice oră, cu schimbarea planului și direcției în orice clipă;

●     comoditatea și confortul oferite de o mașină închiriată sunt de neegalat;

●     costurile sunt mult mai avantajoase dacă luați în calcul posibilitățile nelimitate de deplasare de care dispuneți atunci când sunteți propriul dumneavoastră șofer;

●     timpul este de partea dumneavoastră și îl puteți gestiona după bunul plac;

●     dispuneți de posibilitatea de a lua cu dumneavoastră bagaje de mari dimensiuni și tot ceea ce aveți nevoie;

●     dispuneți de posibilitatea de a accesa cele mai spectaculoase zone pitorești.

Descoperiți România alături de Drive2U!

În cele ce urmează, Drive2U vă recomandă câteva destinații de vizitat în această vară:

●     Pădurile Gărâna

Aflate în apropierea satului Gărâna, cel mai cunoscut sat de vacanță din Banat, pădurile cu același nume sunt adevărate oaze de liniște și relaxare. Accesul se face facil cu mașina, trecând prin micul sătuc, iar după câțiva kilometri pădurile vor fi vizibile de o parte și de alta a șoselei, în toată splendoarea lor. Iată un beneficiu practic al deplasărilor cu mașina în natură: puteți ajunge chiar până la marginea pădurii, de unde vă puteți plimba lejer în liniștea naturii. Localizat în județul Caraș-Severin, la doar 35 de km de Reșița, Gărâna este un sat accesibil din drumul județean 582, spre Semenic.

●     Lacul Trei Ape

Aflat la mai puțin de trei minute de Gărâna, lacul Trei Ape este cel mai înalt lac de acumulare din Semenic, format prin bararea a trei pârâuri: Brebu, Grădiștea și Semenic. Este un spațiu ideal pentru iubitorii sporturilor nautice, dar și pentru iubitorii liniștii și relaxării. Stațiunea Trei Ape este o zonă la care se ajunge ușor cu ajutorul mașinii. Aflat în comuna Brebu Nou, lacul Trei Ape se accesează prin drumul județean 582, pe ruta Reşiţa-Văliug-Gărâna.

●      Cascada Bigăr

Situată, de asemenea, în județul Caraș-Severin, cascada Bigăr este una dintre cele mai frumoase din țară, conform topului realizat de The World Geography ocupând primul loc în categoria 8 cascade unice în lume. Spectacolul unic oferit de firele de apă ce cad peste stânca acoperită cu mușchi trebuie văzut cel puțin o dată în viață.

În mod clar, România are multe alte locuri pitorești minunate de explorat, însă cele mai spectaculoase dintre acestea pot fi descoperite doar prin deplasarea cu mașina. Acum puteți să descoperiți această frumoasă țară de la bordul unui autovehicul nou, închiriat de la Drive2U. Iar cea mai bună veste este că puteți călători cât de mult doriți pentru că nu vi se impune o limită de kilometri.

sursa: drive2u.ro
0 replies on “Descoperiți România de la bordul unei mașini închiriate”