Audi e-tron Sportback – Cel dintâi sportback Audi 100% electric.

7

         

        Tracțiune integrală quattro, putere de până la 300 kW (408 CP) și autonomie de până la 446 kilometri: pregătiți-vă pentru clipe incitante la volan. Audi e-tron Sportback îmbină emoția în formă pură, cu o reinterpretare atractivă a designului coupé. (*Observații: Automobilul din imagine dispune și de dotări opționale disponibile contra unui cost adițional. Anumite dotări vor fi disponibile doar de la un moment ulterior.)

 

       Design extrovertit: la exterior și la interior

        Linia plafonului cu panta sa specifică modelelor coupé pune în valoare și mai pregnant alura sportivă a modelului Audi e-tron Sportback¹, pe când silueta de sportback exprimă pasiune progresistă. Dar și la interior, automobilul emană eleganță, cu precădere când este echipat cu pachetul opțional interior design selection.

       Deschizătorul atractiv de drumuri

       Audi e-tron Sportback se caracterizează prin eleganța sa sportivă, cu elemente de design atletice la praguri, ce indică poziția joasă de instalare a bateriei și desenează un centru de greutate optic. În partea din față, se face remarcată mai ales grila Singleframe octogonală de la radiator, cu lamelele sale verticale. În partea din spate, indiciul fără echivoc al apartenenței la categoria sportback-urilor este panta plafonului.

      Colorați-vă viața

      Creați-vă un Audi e-tron Sportback pe gustul dumneavoastră: cele 13 culori exterioare, dintre care unele sunt opționale, pun fiecare în valoare în mod diferit caracterul puternic al mașinii. Printre aceste culori se numără, de exemplu, Silver Florett, Blue Plasma și Grey Daytona.

      Designul întâlnește prestigiul

     Puteți să-i conferiți interiorului Audi e-tron Sportback¹ accente adiționale de rafinament, optând pentru pachetul S line pentru interior. Astfel, scaunele sport cu emblema S vă asigură poziția optimă chiar și la drum lung, iar, făcând, de asemenea, parte din pachet, printre alte dotări, volanul sport cu emblema S și pragurile ușilor cu inserție din aluminiu îi vor încânta chiar și pe cei mai exigenți dintre dumneavoastră.

     Avans cu bătaie lungă

     Audi e-tron Sportback este echipat cu numeroase tehnologii inovatoare, printre care se numără, de exemplu, oglinzile exterioare virtuale opționale, care proiectează imagini la interior, făcând uz de o cameră video mică. Iar sistemul de top MMI Navigation plus cu MMI touch response vă dă acces la serviciile noastre Audi connect².

     Perspective retrovizoare

     La Audi e-tron Sportback¹, oglinzile exterioare virtuale opționale constau în protuberanțe de înălțime minimă, ce au integrate un sistem video de înregistrare care transmite imaginile digitale la display-urile OLED de înaltă rezoluție. Astfel, chiar și pe întuneric veți putea vedea foarte clar vehiculele din spate. Pentru a adapta imaginea, trebuie doar să mutați imaginea cu degetul, ecranele dispunând de funcții tactile.

     Impulsuri intuitive

     La fel de intuitiv și ușor de folosit ca un smartphone: MMI Navigation plus cu MMI touch response pentru Audi e-tron Sportback¹. Puteți folosi sistemul prin intermediul a două ecrane mari de pe consola centrală, ce vă oferă feedback tactil, datorită funcției touch response. MMI este interfața dumneavoastră de acces la serviciile Audi connect². În gamă sunt incluse, printre altele, și serviciile specifice modelelor e-tron, ca de exemplu funcția e-tron de planificare a rutelor, ce vă afișează ruta optimă, inclusiv punctele de încărcare necesare.

      Performanțe electrizante

       Sistemul pur electric de propulsie ce pune Audi e-tron Sportback în mișcare este compus din câte un motor pe fiecare dintre cele două punți. Acestea generează împreună (consum energie electrică în kWh/100 km: 21,6-26,3 (WLTP); 20,6-23,9 (NEDC); emisii de Co₂ mixte în g/km: 0) puterea enormă de până la 300 kW (408 CP). Cuplul maxim se ridică la până la 664 Nm, permițând manevre spontane, cu reacții fără întârzieri. Mașina accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 5,7 secunde în modul boost, iar viteza sa maximă este de 200 km/h.

     Atingeți-vă obiectivele

     Autonomia mare de până la 446 de kilometri a modelului Audi e-tron Sportback este asigurată mai ales de bateria de înaltă tensiune, ce are o capacitate de 95 kWh (brut). Dar și recuperarea energiei de la frânare contribuie la creșterea autonomiei: astfel, Audi e-tron Sportback recuperează energie la peste 90% dintre decelerări.

     Încărcare cât se poate de facilă

     Datorită numeroaselor opțiuni ce vă stau la dispoziție pentru a încărca Audi e-tron Sportback, mașina poate fi utilizată optim în viața de zi cu zi. Astfel, pentru acasă vă oferim sistemul inovator e-tron connect³, iar la drum puteți încărca de la stațiile de încărcare, folosind serviciul e-tron Charging.

     Mai mult spațiu pentru idei noi

     Audi e-tron Sportback îmbină optim sportivitatea cu funcționalitatea și caracterul practic în cotidian. Interiorul oferă spațiu generos și diferite opțiuni, iar portbagajul are un volum de 615 litri. Cu spătarul banchetei rabatat, capacitatea portbagajului crește chiar la 1.655 de litri. De asemenea, și ocupanții locurilor din spate se vor bucura de spațiu suficient la cap și la picioare.

     Noul model este o provocare pentru toți pasionații progresului prin tehnologie și ai mărcii Audi. Pentru a fi primul care primește o ofertă personalizată, ne puteți trimite datele de contact la adresa vanzari.audi@apan.ro și un consilier de vânzări vă va răspunde!

0

0 replies on “Audi e-tron Sportback – Cel dintâi sportback Audi 100% electric.”