Suntem aici pentru tine și ne ocupăm de mașina ta!

2

     În aceste zile, Ordonanța militară nr.8/09.04.2020, a adus bucurie pentru cei mai mulți dintre noi întrucât a cuprins câteva măsuri mai relaxate, având  astfel libertatea de a circula în afara locuinței pentru achiziția de autovehicule, piese de schimb și servicii de reparații auto.

   Rămânem alături de tine și am pregătit soluții adaptate șituației actuale, astfel încât să poți efectua și lucrările de service necesare, prin Campania de Mobilitate: Ridicăm, Reparăm, Restituim. Preluăm noi automobilul de la tine și îl restituim după efectuarea lucrărilor de service, pentru ca tu să fii în siguranță.

Igienizare autovehicul

Pentru că sănătatea ta este importantă, echipa APAN Automobile Audi respectă indicațiile autorităților:

  • Igienizăm automobilul înainte și după efectuarea lucrărilor de service
  • Purtăm mănuși și măști de protecție
  • Folosim huse pentru protejarea interiorului

      La momentul actual, APAN Automobile Audi a luat măsurile corespunzătoare de protecție. Pentru întrebări și solicitări de lucrări de service sau de vânzare sau dacă sunteți interesat de piese și accesorii, vă rugăm să ne contactați, ca de obicei, la adresa de e-mail contact@apanautomobile.ro.

     Este o situație extrem de dinamică, schimbările fiind foarte rapide, iar noi, APAN Automobile Audi, vom continua să colaborăm îndeaproape cu partenerii noștri și cu comunitățile, pentru a asigura starea de bine și siguranța tuturor, după cum poți vedea și în video aici:

0 replies on “Suntem aici pentru tine și ne ocupăm de mașina ta!”