Honda Civic, cea mai fiabilă “performance car”

2

Revista online DigitalTrends.com a pus la dispoziția cititorilor un top global al mașinilor fiabile, împărțind clasamentul, cum era și normal, pe categorii. Avem plăcerea să vă informăm că actuala generație Honda Civic a primit titlul de cea mai fiabilă “performance car” (Am folosit termenul în limba engleză ca să nu denaturăm sensul).

De ce a primit Honda Civic acest titlu

Pentru că Honda Civic este “un mix între performanță și elemente practice”, o alegere pragmatică dar și îndrăzneață în același timp. A 10-a generație a Civic dispune de o multitudine de sisteme de asistență a condusului: avertizare pentru mașinile din unghiul mort, sisteme de avertizare pentru o potențială coliziune frontală sau funcția de frânare automată în cazul în care șoferul nu intervine.

Cui se adresează Honda Civic

Modelul se adrează unei persoane care simte din când în când nevoia de distracție și adrenalină la volan, dar are și momentele lui de liniște. Incontestabil distinctiv, inconfundabil elegat și sportiv, desingnul contemporan al noului Civic este o combinație unică de linii dramatice, sculpturale și curbe line, atletice. Honda Civic 5D este un vehicul proiectat să atragă atenția și, esențial, un vehicul proiectat pentru dinamică și pasiune.

Review Honda Civic

Echipa Cavaleria.ro a realizat un test video și cea mai importantă este concluzia:

Honda Civic 10, probabil cel mai bun Civic din istorie.

Cum poți avea o Honda Civic

Apan Cars este dealer Honda în zona de sud-est a României, oferind servicii superioare atât în vânzări, cât și pe partea de service. Acum vă oferim Honda Civic Sport MT la 20.990 Euro, TVA inclus, prin Programul Remat. Pentru alte variante de echipare nu ezitați să contactați echipa de vânzări Apan Cars.

One reply on “Honda Civic, cea mai fiabilă “performance car””

Comments are closed.