Dacia lansează Duster pick-up. Ce preț va avea versiunea de serie

3
  • Versiunea Duster Pick-Up este echipată cu motorizarea Blue dCi de 115 CP și un consum deosebit de redus
  • Prețul este de 22.546 euro, iar mașina este dezvoltată împreună cu carosierul Romturingia
  • Duster Pick-Up este disponibil pentru comandă începând din 22 octombrie 2020

Derivată din vehiculul 4×4 de serie şi păstrând cotele de gabarit ale acestuia, versiunea Pick-Up dispune de o benă cu lungimea de 1,65 metri, capabilă să preia o sarcină utilă de 500 kg.

Realizat din materiale compozite, pe o structură metalică şi beneficiind de un sistem de acţionare simplu şi practic, oblonul benei păstrează designul exterior al hayonului care echipează modelul standard şi integrează, în partea superioară, a treia lampă stop.

Versiunea Duster Pick-Up este echipată cu motorizarea Blue dCi de 115 CP. Datorită cuplului maxim de 260 Nm la 2000 rot./min, această variantă de propulsie este adaptată oricărui regim de exploatare – în sarcină, la drum întins sau pe teren dificil. Consumul este deosebit de redus, de numai 5,02 litri/100 km în ciclu urban şi de 4,93 litri/100 km în ciclu mixt, ceea ce constituie un avantaj major în utilizare.

Versiunea Duster Pick-Up este disponibilă în culoarea Blanc Glacier şi este echipată cu jante din aliaj de 16”. Vehiculul beneficiază de toate elementele de siguranţă aflate în dotarea modelului standard, printre care airbag-uri frontale şi laterale pentru şofer şi pasager, ABS cu repartitor electronic al forţei de frânare, ESP şi funcţie anti-patinaj, sistem de asistenţă la demarajul în rampă, sistem de asistenţă la coborârea pantei.

Preţul de achiziţie al modelului Duster Pick-Up este de 22.546 euro (TVA inclus).

Romturingia, cu sediul în Câmpulung Muscel, este una dintre cele mai importante companii din România specializate în producţia, în conversia şi în amenajarea de caroserii pentru autovehicule. Societatea este parteneră Groupe Renault din anul 2013.

Date tehnice


Lungime : 4 341 mm
Lățime : 1 822 mm (2 052 mm cu oglinzile retrovizoare)
Înălțime : 1 678 mm
Ampatament : 2 673 mm
Gardă la sol gol : 224 mm
Lungimea de încărcare a benei: 1 650 mm
Volumul util al benei : 1 000 litri

La APAN, dealerul tău Dacia, Renault și Nissan, suntem de 29 de ani Mereu În Mișcare și avem ca principală misiune îndeplinirea celor mai exigente cerințe, prin servicii și produse de înaltă calitate.

Urmărește-ne pe Facebook pentru cele mai proaspete informații din domeniul auto sau vizitează-ne în showroomul din Galați, de pe Bulevardul George Coșbuc 148 sau în Brăila, pe DN22B (Șoseaua Dig) km 4, pentru a găsi împreună cea mai bună ofertă pentru tine și nevoile tale.

Ajută-ți prietenii care au firme să afle despre acest nou model Dacia care le va fi cu siguranță de ajutor printr-un share la acest articol!

0 replies on “Dacia lansează Duster pick-up. Ce preț va avea versiunea de serie”