Premiul AUTO BILD pentru design

2

Cititorii recunosc modelele Giulia, Stelvio și Giulietta, drept cele mai frumoase modele din categoria lor de vehicule. Pentru a treia oară consecutiv, Alfa Romeo câștigă la secțiunea design pentru categoriile “clasa compacta”, “clasa medie” și “SUV-uri compacte”, în segmentul lor de vehicule, în cadrul competiției “Best Brands”.

Designul modelelor Alfa Romeo i-a inspiră chiar și pe admiratorii mașinilor germane. Cititorii revistei Auto Bild au votat modelele Alfa Romeo Stelvio, Giulia și Giulietta, câștigătorii secțiunii “Design” în categoriile respective de vehicule, din cadrul competiției “Best Brands”. Ca și în 2017 și 2018, Alfa Romeo Stelvio a fost premiat pentru cel mai frumos design în categoria “SUV-urile compacte”. Limuzina sport cu patru uși, Alfa Romeo Giulia, a sărbătorit, de asemenea, a treia victorie consecutivă în categoria “clasa medie” din punctul de vedere al designului. În plus, Alfa Romeo Giulietta a apărat din nou primul loc, cu cel mai frumos design din categoria “clasa compactă”.
“Sunt deosebit de mulțumit de acest succes, deoarece, cuprinde cele trei categorii de vehicule distincte. Acest lucru evidențiază faptul că designul Alfa Romeo funcționează perfect pentru o gamă largă de autovehicule, ” a declarat Klaus Busse, șeful departamentului de proiectare EMEA.
În cea de-a opta ediție a competiției “BEST BRANDS”, cititorii edițiilor tipărite și digitale ale Auto Bild au analizat conform unei clasificări vaste a categoriilor auto.  38 de mărci importante din diferite categorii, de la autoturisme mici până la decapotabile și SUV-uri, au fost alese, dintr-o serie amplă de modele. Un număr de peste 63.000 de cititori au participat jurizarea din această competiție.
sursa: alfaromeo.ro
0 replies on “Premiul AUTO BILD pentru design”