Alfa Romeo lansează Stelvio Veloce Ti

3

  • Alfa Romeo anunță lansarea în 2021 a noului model Stelvio Veloce Ti
  • Îmbunătățirile față de modelul standard Alfa Romeo Stelvio Veloce includ o unică bară de protecție spate, emblemă exterioară în nuanțe întunecate și geamuri ionizate spate.
  • Suplimentar se poate opta, de asemenea, pentru un set de jante din aliaj de 21 inci cu cinci spițe.

Alfa Romeo Stelvio reprezintă primul pas al producătorului auto italian în lumea SUV-urilor și a fost până acum o poveste de succes. Atractivul Stelvio, alături de sora sa Giulia, a primit o reîmprospătare în 2020 care a inclus noi culori exterioare precum Lunare White și Verde Visconti și un nou design interior. Acum, Alfa Romeo a anunțat câteva vești minunate: în 2021 facem cunoștință cu noul model Stelvio Veloce Ti, care vine cu o gamă largă de noi echipamente și tehnologii standard, precum și câteva noi caracteristici de design exterior.

Acronimul Ti înseamnă „Turismo Internazionale” și semnifică poziția mașinii în vârful gamei Stelvio. Veloce Ti are o bară de protecție nouă, un nou kit de caroserie și jante din aliaj opționale de 21 inci, finisate într-un gri închis.

La interior, Veloce Ti seamănă cu versiunea mai exclusivistă Quadrifoglio, datorită scaunelor sport tapițate în piele și Alcantara și a unor accente din fibră de carbon pentru tabloul de bord și consola centrală.  La fel ca Veloce standard, Ti este alimentat de un motor pe benzină cu 2 cilindri de 2.0 litri turbo, care dezvoltă 276 CP și un cuplu de 400 Nm. Unitatea trimite acționarea către toate cele patru roți printr-o cutie de viteze automată cu șase trepte și oferă un timp de 0–100 km/h de 5,7 secunde.

Alături de acest nou model, Alfa Romeo a actualizat și restul gamei de motoare Stelvio pentru a se asigura că respectă reglementările Euro 6d. Producătorul italian a adăugat, de asemenea, o serie de servicii conectate, inclusiv un hotspot WiFi la bord, o funcție de apel SOS și un sistem de navigație actualizat, care oferă informații despre trafic în timp real și alerte de radar.

Există, de asemenea, o nouă aplicație dedicată pentru smartphone, care poate bloca și debloca de la distanță ușile Stelvio, seta limitatoare de viteză și intermitent farurile mașinii. De asemenea, sistemul funcționează împreună cu asistenții Amazon Alexa și Google Home.

APAN Cars este dealer Honda în zona de sud-est a României, oferind servicii superioare atât în vânzări, cât și pe partea de service. Pentru a afla mai multe detalii despre generațiile curente Honda, nu ezita să contactezi echipa de vânzări APAN Cars sau să ne vizitezi în showroom-ul din Galați, Drumul Viilor 17-19!

Ce crezi despre noul Alfa Romeo Veloce Ti? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

0 replies on “Alfa Romeo lansează Stelvio Veloce Ti”