BMW iX3. SUV electric al mărcii

4

Astăzi îți vom prezenta câteva detalii importante despre primul SUV electric al mărcii.

Te primește la volanul său pe acordurile unei coloane sonore Zen și totodată SF. Este un prim indiciu pentru faptul că urmează o experiență de condus diferită.

La exterior, iX3 are un generator de sunet pentru a preveni pietonii. Rezultatul este gândit de Hans Zimmer și iX3 sună a un fel de navetă spațială. Nu știm încă de care parte a Forței se află în ceea ce privește Imperiul, dar poate să parcurgă 460 de kilometri în ciclul mixt WLTP, ceea ce reprezintă o autonomie bună.

BMW iX3 beneficiază și de un sistem de încărcare capabil să susțină alimentarea cu până la 150 kW de la stații rapide de curent continuu (DC). La o asemenea sursă, acumulează în 10 minute suficientă energie pentru parcurgerea a 100 km. Iar în 34 de minute are loc încărcarea de la 0 la 80% din capacitatea bateriei. Mai frecvente sunt stațiile DC de 50 kW, iar la acestea acumulează energie pentru 100 km în 30 de minute. De asemenea, de la surse de curent alternativ (AC), iX3 se alimentează cu 7,4 kW (monofazic) și 11 kW (trifazic). Un ciclu complet de încărcare de la un wallbox cu 11 kW durează 7,5 ore.

Propulsorul generează 210 kW/286 CP pentru sprintul 0-100 km/h în 6,8 secunde.

Motorul, transmisia cu o singură treaptă și electronica propulsiei formează un pachet compact amplasat la puntea posterioară. Astfel, a fost redus cu doar 40 de litri volumul portbagajului, acesta oferind spațiu generos, de 510 litri.

Oferta de achiziție, o eventuală finanțare sau orice alte detalii îți sunt necesare,poți obține chiar aici.

Descoperă și alte detalii utile și fascinante la dealer-ul tău BMW APAN Motors. APAN Motors este dealer autorizat BMW , fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava. BMW APAN Motors are o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări și servicii oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea de a “Livra Bucurie Și Chiar Mai Mult!” iar la departamentul Aftersales “Totul este despre ÎNCREDERE!“

Spor în toate!

0 replies on “BMW iX3. SUV electric al mărcii”