Bun venit la servicii de conectivitate Volkswagen

3

Ce este conectivitatea?

Cu ofertele de conectivitate de la Volkswagen, digitizarea devine o parte din Volkswagen, permițându-vă mai mult confort, siguranță și divertisment. Conectarea autovehiculului dumneavoastră la internet vă oferă informații în timp real despre trafic, vă reamintește următorul interval de service, vă asigură streaming și internet radio sau asistență rapid în caz de pană.

Vă rugăm să rețineți că disponibilitatea și condițiile prealabile ale fiecărei funcții în parte depind de serviciul selectat.

We Connect si We Connect Start

Următoarea generație de servicii mobile online. În toate autovehiculele pregătite pentru We Connect, precum noile modele de Golf, Passat, T-Roc Cabrio și numeroase alte mașini noi Volkswagen actuale, începând cu modelul anului 2021, puteți fi online la cerere. Iar cu We Connect Start, sunteți cel mai bine conectat cu modelul dumneavoastră de ID. Și aceasta deoarece, datorită cartelei eSIM instalate permanent, autovehiculul dumneavoastră Volkswagen are de la început capacitatea de a se conecta online.

Rămâneți conectat cu ușurință.
Cu serviciile și service-urile We Connect de la Volkswagen

Descoperiți We Connect

Cu aplicația “We Connect” vă puteți conecta smartphone-ul la autovehiculul dumneavoastră Volkswagen și puteți avea acces astfel la anumite funcții ale autovehiculului și la starea autovehiculului. Descoperiți ofertele de conectivitate We Connect:

Navigație. Conduceți într-un mod și mai prevăzător.

Sunteți la drum iar timpul se scurge? Nu vă faceți griji în privința traficului. Autovehiculul dumneavoastră Volkswagen vă avertizează aproape în timp real cu privire la ambuteiaje, accidente sau șantiere de lucru. Și adaptează în mod anticipat traseul dumneavoastră.

Stații de alimentare și încărcare

Dispuneți afișarea unei priviri de ansamblu rapide asupra stațiilor de alimentare și a stațiilor de încărcare de-a lungul traseului dumneavoastră – inclusiv informații actuale referitoare la prețuri, orar și disponibilitate.

Siguranță – Nu lăsați nimic la voia întâmplării

Bazați-vă pe asistența automată și pe consilierea personalizată în caz de urgență. Ghidați serviciul de asistență în caz de pană către locația dumneavoastră prin apăsarea unui buton. Și dormiți mai bine noaptea – mulțumită sistemului de avertizare antifurt online. Vă puteți baza pe We Connect.

Autovehiculul la vedere

Păstrați o imagine de ansamblu

Controlați ușile și luminile din autovehiculul dumneavoastră Volkswagen prin intermediul smartphone-ului. Dispuneți afișarea locației mașinii dumneavoastră. Optimizați-vă comportamentul în timpul condusului. Și verificați de peste tot date relevante despre autovehicul. Astfel, nu scăpați din vedere ceea ce este important.

Te așteptăm în showroom-ul APAN Automobile Volkswagen din Brăila pentru mai multe detalii despre ce condiții tehnice trebuie sa aibă autovehiculul tău sau poți răsfoi site-ul: https://www.volkswagen.ro/conectivitate/we-connect/toate-serviciile

Lasă un comentariu...