Festivalul Lavandei din Bărăgan – Ediția a III-a

3

30 de hectare mov au fost spațiul perfect pentru organizarea celei de-a treia Ediții ale Festivalului Lavandei din Bărăgan în zilele de 2-3 iulie 2022

     Organizatorii au pregătit și în acest an o serie de activități interesante și atractive pentru toate vârstele. Au fost invitați expozanți, producători locali cu ale lor creații faine și au fost pregătite diverse activițăți ce au inclus următorul program: pictură pe față, tatuaje cu henna, plimbare cu căruța, workshop-uri, ședințe foto în lavandă, fotografii printate pe loc, turul distileriei, plimbări cu bicicleta, campare cu cortul, yoga în lan.

     Ediţia a fost gândită ca un eveniment prietenos, consistent, civilizat, în care oaspeţii să fie în centrul atenţiei. Gastronomia a fost aleasă cu grijă prin prezenţa brand-urilor alimentare din zonă şi a băuturilor de calitate: fructe proaspete, înghețată cu lavandă, street food și alte tipuri de mâncare rapidă, limonadă.


      Lavanda înflorită la maximă capacitate a fost ”umbrită” doar spre orele serii de sâmbătă pentru câteva clipe de un imens balon cu aer cald care s-a ridicat ușor de la sol pentru a oferi turiștilor senzații tari.

     APAN Grup a avut plăcerea de a expune auto cele mai noi modele ale mărcilor Volkswagen, Audi, Renault și Dacia. Combinând fluiditatea, eleganța și robustețea, modelele expuse din clasa SUV-urilor, au atras atenția nu numai pentru alura lor sportivă dar și pentru diversitatea motorizărilor: myld hybrid al Audi Q3 S line 40 TFSI quattro 140KW/190CP, Volkswagen ID.4 Pro Performance 70KW/204CP, Renault Arkana 1.3 Tce 140 mild hybrid, Dacia Duster 1.3 150 CP EDC Benzină.

Consilierii APAN Grup vă stau la dispoziție pentru orice informații legate de autovehicule noi sau rulate, service și accesorii auto, ITP sau asigurări la adresele de mail:

vanzari.dacia@apan.ro

service@apan.ro

contact@apanautomobile.ro

receptie.dacia@apan.ro

programari@apan.ro

topselection@apan.ro

Lasă un comentariu...