Audi lansează programul pentru autoturisme rulate: Audi Approved :plus

2

· 110 puncte de evaluare și un istoric cunoscut

· 12 luni garanție pentru orice autovehicul din gamă

· Experiența premium Audi garantată

Un Audi rămâne un Audi chiar și după ce a fost rulat. Cu atât mai mult acest fapt se aplică în cazul autoturismelor certificate Audi Approved :plus – noul program dedicat mașinilor rulate. Astfel Audi poate oferi clienților săi o experiență premium orice Audi ar alege, și poate garanta că fiecare autoturism trece prin exact 110 puncte de control prin care este evaluat. În plus, toate autovehiculele din gama Audi Approved :plus beneficiază de 12 luni de garanție.

Experiența premium pentru fiecare Audi

Audi Approved :plus este în primul rând o garanție a calității pentru autoturismele rulate Audi. Fiecare detaliu despre autoturismele rulate Audi este cunoscut: de la momentul în care au fost proiectate și până când sunt propuse spre vânzare. Astfel Audi poate garanta condiția și poate oferi garanția unei experiențe premium. Altfel spus, este cel mai sigur loc de unde puteți cumpăra un Audi rulat.

Beneficiile Audi Approved :plus

>> Verificare 110 puncte

Înainte de a primi certificarea Audi Approved:plus, fiecare autoturism trebuie să treacă prin 110 puncte de inspectie care includ verificări tehnice și evaluarea interiorului și a exteriorului.

Dacă unul dintre cele 110 puncte semnalează necesitatea lucrărilor de service, Centrul Audi se va ocupa de aceste aspecte pentru a se asigura că autoturismul îndeplinește toate standardele. În plus, se folosesc doar piese originale Audi, ce beneficiază de doi ani garanție.

>>:plus Garanție 12 luni

Autoturismele din gama Audi Approved :plus beneficiază de 12 luni garanție.

>>:plus Finanțare

Cu experiență locală de peste 15 ani în finanțarea și asigurarea auto, Porsche Finance Group Romania oferă o gamă completă de produse pentru autoturisme: credit auto, leasing financiar, leasing operațional, asigurări și management de flote.

>>:plus Asigurare

Clienții pot opta pentru asigurare CASCO proprie prin Porsche Asigurări fără pierdere de timp, cu acoperire internațională și cu reparații efectuate în service-uri autorizate de producător, cu piese originale.

>>Soluții de achiziționare

Audi pune la dispoziția clienților săi programe de trade-in și buy-back.

Descoperiți autovehiculele din gama Audi Approved:plus >>https://approved.audi.ro/

>>https://www.audi.ro/d/10236-apan-automobile-galati/

Lasă un comentariu...