FIECARE POVESTE ARE UN EROU. OFERTA SPECIALĂ BMW i3 PENTRU MEDICI.

6

Suntem recunoscători pentru tot ceea ce faci.
Știm că fiecare gardă înseamnă reziliență, sacrificiu de sine și multă răbdare, adesea în detrimentul confortului personal. Așa că vrem să fim alături de tine așa cum știm noi: cu promisiunea tehnologiilor inovatoare care ne fac viața de zi cu zi mai ușoară.
Și când spunem asta ne referim la noul BMW i3 electric.

Detalii importante al noului BMW i3

BMW i3 este prima maşină de serie cu structura din fibră de carbon. Noua arhitectură Life-Drive combină structura de siguranţă din fibră de carbon cu un şasiu din aluminiu. CFRP (fibră de carbon ranforsată cu plastic) este un material 85% reciclabil, de 4 ori mai rezistent decât aluminiul şi de 5 ori mai rezistent decât oţelul. Structura CFRP asigură disiparea energiei de impact în cazul unui accident minor, protejând caroseria la deformări.

Designul BMW i3

BMW i3 nu urmează tendinţe, ci este o reprezentare mai personală a stilului de viaţă. Conceptul său redefineşte ideea de habitaclu rafinat şi te încântă cu o combinaţie de detalii funcţionale şi materiale durabile fără efecte negative asupra mediului înconjurător; este un automobil care va stabili tendinţe prin individualitatea pe care o oferă.

Baterie HV cu 8 ani garanție

Bateria High Voltage Litium Ion este structurată în 8 module a câte 12 celule, ce pot fi înlocuite parţial în cazul unei scăderi de randament.

  • Putere nominală: 42 kWh
  • Capacitate: 120 Ah
  • Autonomie medie reală: 270 km
  • NEDC maxim: 380 km* 

Timp de încărcare 0 – 80%:

  • Priză normală, 2,2 kW: 15 h
  • BMW i Wallbox AC 7,4kW: 4.5h
  • BMW i Wallbox AC 11kW: 3.15h
  • Staţie de încărcare DC 50kw: 45 min

Autonomia, încărcarea și eficiența BMW i3

BMW i3 este echipat cu tot ce ai nevoie pentru a depăşi provocările mobilităţii moderne – şi face acest lucru în linişte (motorul este silenţios). Bateria sa de înaltă tensiune poate fi încărcată de la o staţie publică la până la 80% din capacitatea sa în aproximativ 45 de minute. În plus, cu managementul inteligent al energiei automobilul este foarte eficient, atât în traficul urban, cât şi în călătorii pe distanţe mai mari.*
* Încărcarea automobilului BMW i3 trebuie făcută prin cabluri care să nu depăşească 30 metri.

Sustenabilitatea BMW i3

BMW i3 are o atitudine complet nouă faţă de mobilitate: toate etapele de creare a acestui automobil sunt abordate în acelaşi mod, inclusiv dezvoltarea, producţia şi reciclarea. Multe dintre materialele folosite provin din surse reciclabile, iar energia necesară pentru producţia BMW i3 este obţinută 100% din surse regenerabile. Acum te poţi bucura din plin plăcerea de a conduce şi în acelaşi timp ai grijă de mediul înconjurător.

Susţine mobilitatea zilnică. În moduri noi şi pe toate canalele

Nu-ţi va lipsi nimic atunci când eşti pe drum şi vei fi întotdeauna la curent cu cele mai noi informaţii: de aceste lucruri beneficiezi atunci când conduci BMW i3, datorită numeroaselor servicii digitale şi a sistemelor de asistare a conducătorului auto. Nu este de mirare faptul că BMW i3 este cel mai bine conectat automobil din segmentul de piaţă respectiv, iar din acest motiv este asociat cu mobilitate relaxată, confort şi siguranţă, în comparaţie cu alte automobile.

Continuă-ți povestea cu oferta BMW creată special pentru medici

Începând cu interiorul generos cu design avangardist şi continuând cu autonomia extinsă de până la 260 km, la care se adaugă serviciile digitale şi sistemele de asistare a conducătorului auto, BMW i3 este esenţa inovaţiei şi confortului la volan.

Şi ştim câtă nevoie ai de confort.

BMW APAN Motors îți oferă un avantaj client de 6.222 € (TVA Inclus), constând în:

Pachet asistent parcare autonomă:

Cameră video pentru mersul înapoi şi sisteme de asistenţă la parcare.

Pachet Confort Advanced:

Sistem de navigaţie Business, Volan multifuncţional, Senzor de ploaie, Pilot automat, Senzor de ploaie.

Apple CarPlay şi Sistem wireless de încărcare telefon mobil.

Servicii:

Wallbox, Pachet BMW Service Inclusive care acoperă toate lucrările de întreţinere, inclusiv piese BMW Originale precum şi garanţia extinsă BMW pentru 3 ani.

De asemenea, te bucuri de ecotichet de 45.000 lei la achiziția oricărui model de automobil electric.

BMW i3

Descoperă și alte detalii fascinante la dealer-ul tău BMW APAN Motors. APAN Motors este dealer autorizat BMW , fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava. BMW APAN Motors are o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări și servicii oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea de a “Livra Bucurie Și Chiar Mai Mult!” iar la departamentul Aftersales “Totul este despre ÎNCREDERE!“.

APAN Motors a plantat în 2019 un pom pentru fiecare automobil livrat, iar în 2020 vom continua să plantăm fapte. Orice share ne ajută să ducem povestea mai departe.

0 replies on “FIECARE POVESTE ARE UN EROU. OFERTA SPECIALĂ BMW i3 PENTRU MEDICI.”