Livrăm libertate de mișcare

3

Cu mulți ani înainte ca automobilul să evolueze într-o necesitate de transport și chiar înainte de a fi înlocuite drumurile noroioase cu asfalt, șoferii au plecat la drum din plăcere. În ziua de azi, zeci de milioane conduc încă de plăcere, dar din ce în ce mai mult este o plăcere vinovată.

Nu există nicio perspectivă că vom arunca în curând cheile de la mașină. Mașinile (și camioanele) sunt aici pentru a rămâne. Dar, pe măsură ce automobilul intră în cel de-al doilea secol al transportului persoanelor, impulsul pentru limitarea slăbiciunilor sale crește. Astfel, normele internaționale privind eficiența combustibilului impun producătorilor de automobile să își modifice strategia pentru a crea mașinile mai ușoare, dar și prietenoase cu mediul.

Dar ce se întâmplă cu mașinile rulate?

Mobilitatea și autonomia sunt lucruri esențiale în secolul XXI, la fel și cunoașterea, care ne oferă o panoramă largă asupra lumii în care trăim. Într-adevăr, alegerea și informațiile sunt complementare. Am putea spune că alegerea fără a cunoaște este oarbă; iar cunoașterea fără alegere este neputincioasă.

La APAN Top Selection, oferim libertate de mișcare tocmai prin oferte transparente și infomații concrete, sigure și verificate despre mașina aleasă. 

Verificarea tehnică a calității

Verificăm fiecare mașină în mod 360. Verificăm zonele pe care le puteți vedea, precum și cele pe care nu le puteți observa. Acesta este singurul mod în care putem garanta calitatea tuturor mașinilor noastre. Pentru început, fiecare mașină rulată trebuie să treacă 120 de inspecții minuțioase. Un tehnician efectuează verificări mecanice, interioare și exterioare separate, efectuează un test rutier complet și pregătește un raport scris detaliat care este disponibil pentru evaluare. Eventualele defecțiuni sunt notate.

În cazul în care verificarea în mai multe puncte evidențiază nereguli, vom efectua lucrări de reparații, asigurându-ne că mașina respectă standarde meticuloase înainte de a ajunge să fie disponibilă la vânzare. Ne asigurăm că fiecare vehicul rulat arată bine: toate autovehiculele rulate sunt pregătite de livrare, departamentul Caroserie folosind soluții profesionale care elimină imperfecțiunile și murdăria în interior cât și în exterior.

Astfel, puteți fi sigur că în cazul în care ar trebui să se întâmple neașteptatul după ce ați luat livrarea, investiția pe care ați făcut-o în mașina dvs. este protejată.

Doar atunci poate fi acceptată în parcul auto APAN Top Selection.

APAN Top Selection

Îți oferim libertate în mișcare, libertatea de a consulta o varietate de oferte și a o alege pe cea potrivită nevoilor tale. La APAN Top Selection ești liber să te bucuri de consultanță de specialitate, servicii premium și transparență în fiecare proces de achiziționare al unui automobil.

One reply on “Livrăm libertate de mișcare”

Comments are closed.