Stellantis – Un viitor luminos în față

2

Un viitor strălucit se așteaptă pentru Stellantis, o companie născută pentru a profita de noua eră a mobilității, oferind soluții inovatoare, agile și eficiente, care vor schimba modul în care lumea se mișcă.

În primul an de existență, Stellantis a început o călătorie pentru a revoluția mobilitatea, iar simultan și-a clădit fundația și a atins și repere impresionante:

  • A lansat cu succes peste 10 produse noi în 2021, inclusiv: Citroën C4, Fiat Pulse, DS 4, DS 9, Jeep® Commander, Grand Cherokee, Grand Cherokee L, Grand Wagoneer, Wagoneer, Maserati MC20, Opel Mokka, Rocks-e și Peugeot 308
  • Planificarea investițiilor de peste 30 de miliarde de euro până în 2025 pentru a pune în aplicare strategii de electrificare și software, pe măsură ce devine o companie tehnologică de mobilitate durabilă, construind în același timp un ecosistem inovator și puternic, cu parteneriate strategice.
  • Dezvăluirea unei strategii ambițioase de electrificare cu 33 de vehicule electrificate disponibile acum, inclusiv dube cu celule de combustie și încă opt vehicule electrice cu baterii care vor veni în următoarele 18 luni
  • Parteneriate cu Automotive Cells Company, Factorial Energy, LG Energy Solution, Samsung SDI și Vulcan Energy
  • Accelerarea transformării software-ului propriu prin colaborări cu Amazon, BMW, Foxconn și Waymo
  • Definirea scopului companiei – Powered by our diversity, we lead the way the world moves – și Valorilor, angajându-se să aibă grijă de planetă, de angajații săi și de comunitățile în care își desfășoară activitatea.
  • Implementarea rapidă a echipelor de conducere și operațională, care și-au demonstrat deja eficacitatea
  • Consolidarea operațiunilor de finanțare globale în Statele Unite, achiziționarea First Investors Financial Services și parteneriate în toată Europa cu BNP Paribas Personal Finance, Crédit Agricole Consumer Finance și Santander Consumer Finance
  • Pregătirea unui plan strategic pe termen lung care a fost dezvăluit pe 1 martie

Călătoria Stellantis a început în urmă cu doar 12 luni, cu o prezență consolidată în trei regiuni puternice – Europa, America de Nord și America de Sud – pe lângă potențialul semnificativ neexploatat pe piețe importante precum China, Africa, Orientul Mijlociu, Oceania și India. Cu operațiuni industriale în aproape 30 de țări, compania are capacitatea de a îndeplini și de a depăși eficient așteptările consumatorilor și de a furniza vehicule și servicii de o calitate de neegalat pe peste 130 de piețe.

Noile modele Fiat, Jeep și Alfa Romeo, mărci Stellantis, sunt disponibile la APAN Cars, concensionar autorizat Fiat în zona de sud-est a României. Oferim servicii superioare atât în vânzări, cât și pe partea de service. Pentru a afla mai multe detalii, nu ezita să contactezi echipa de vânzări APAN Cars sau să ne vizitezi în showroom-ul din Galați, Drumul Viilor 17-19!

Lasă un comentariu...