Cum funcționează tehnologia i-MMD Hybrid și ce beneficii aduce

2

Honda a fost primul producător care a introdus tehnologia hibrid în Europa, în 1999, și a continuat să fie unul dintre pionerii revoluției hibride până acum, cu milioane de vehicule în circulație la nivel global. Gama de vehicule hibride include și supercar-ul Honda/Acura NSX, iar noul CR-V introduce în premieră cea mai nouă tehnologie hibridă Honda, i-MMD, susținută de 5 ani garanție a sistemului de propulsie, pentru liniștea dumneavoastră.

Caracteristici

Inteligent Multi-Mode Drive este un sistem hibrid care combină un motor pe benzină, două motoare electrice și o baterie cu litiu-ion. În funcție de condițiile predominante, selectează și trece automat între trei moduri de conducere pentru a se asigura că performanța și eficiența optime sunt menținute în permanență.

Beneficii

  • Economie semnificativă de combustibil
  • Emisii reduse
  • Nu necesită încărcare
  • Răspuns imediat al accelerației
  • Incredibil de silențios
  • Condus fără efort în orice situație

De ce aș alege un hibrid i-MMD?

Date fiind cerințele tot mai ridicate ale legislației de mediu, argumentele în favoarea hibridelor sunt tot mai numeroase datorită emisiilor scăzute și consumului redus, cât și a scutirii de taxe.

APAN CARS este dealer Honda în sud-estul țării, oferind servicii superioare de consiliere și vânzare auto, dar și service autorizat. Pentru mai multe detalii accesați apancars.ro.

0 replies on “Cum funcționează tehnologia i-MMD Hybrid și ce beneficii aduce”