Povestea APAN Top Selection Iași

4

Conduși de dorința de a oferi clienților o varietate de oferte, modele, mărci, motorizări și linii de echipare, toate într-un singur loc, a luat naștere APAN Top Selection. Dezvoltat în cadrul Grupului APAN, și-a propus să asimileze tot ce este mai bun și mai frumos, să crească ghidat de valori ca: siguranță, încredere, profesionalism, transparență și rapiditate, pentru a oferi societății ceea ce are nevoie: servicii și soluții de mobilitate memorabile.

APAN Top Selection s-a dezvoltat rapid, iar în prezent se bucură de prezența în 5 locații: Galați, Brăila, Iași, București, Suceava, dar și de o experiență vastă în vânzarea de automobile certificate.
Astăzi îți vom aduce în prim plan detalii importante despre divizia APAN Top Selection de la Iași.

Echipa APAN Top Selection Iași

Echipa APAN Top Selection Iași, formată din 6 consilieri profesioniști, este pregătită să îți ofere cea mai frumoasă experiență a livrării automobilului visat. De la primul contact cu echipa și până la momentul finalizării procesului de vânzare, serviciile noastre sunt la cel mai înalt standard.

Totul a început din dorința de a oferi și mai mult. Pentru că deja livram la Iași automobile din gama BMW și aveam experiența oferirii unor produse și servicii premium, am decis să mergem și mai departe. Cei 4 consilieri de vânzări, Donici Cătălin, Relu Brașoveanu, Ionuț Andronache și Stejărel Ionescu, împreună cu directorul de vânzări Cosmin Cristescu și directorul executiv Ovidiu Bîcîin, îți livrează acum automobile dintr-o gamă variantă de mărci și modele, oferind aceleași servicii cu care te-au obișnuit.

Experiența vastă în vânzarea de automobile certificate, acumulată de-a lungul anilor, face ca procesul de vânzare să fie unul lin și rapid pentru ca tu să te poți bucura cât mai repede de plăcerea de a conduce.

Stocul APAN Top Selection Iași

În parcul auto APAN Top Selection Iași se află la acest moment peste 40 de automobile, diverse mărci și modele, cu echipări diferite, gata să își găsească partenerul de drum lung. Cel mai mare preț îl punem pe garanția unei călătorii în condiții maxime de siguranță și confort. De aceea, toate automobilele noaste sunt în prealabil verificate și testate de o echipa dedicată de specialiști.

Într-o continuă dezvoltare și perfecționare, fiind în permanență conectați cu tendințele actuale, suntem pregătiți să venim în întâmpinarea dorințelor tale. Îți oferim consultanță de specialitate, servicii premium și transparență în fiecare proces de achiziție al unui automobil.

Numeroasele recomandările primite de-a lungul timpului ne confirmă faptul că suntem pe drumul cel bun și ne încurajează să continuăm cu același entuziasm și cu aceeași bucurie ca și până acum.

Îți mulțumim pentru toată încrederea acordată și te invităm să vizitezi portalul APAN Top Selection, unde îți va fi ușor să îți găsești automobilul potrivit.

Dacă ți-a plăcut acest articol, lasă-ne un comentariu.

APAN Motors a plantat în 2019 un pom pentru fiecare automobil livrat, iar în 2020 vom continua să plantăm fapte. Orice share ne ajută să ducem povestea mai departe.

[expander_maker id=”2″ more=”Răspunde la câteva întrebări” less=”Ascunde”][/expander_maker]

0 replies on “Povestea APAN Top Selection Iași”