Mai rapid. Mai ecologic. Unic. Maserati Levante Hybrid

3

Odată cu primul SUV electrificat al mărcii, Maserati face un mare pas înainte în strategia sa de electrificare, care a început anul trecut cu Ghibli Hybrid. Levante Hybrid este mai rapid decât un vehicul pe motorină, mai durabil și unic prin caracteristicile sale speciale.

Performanță fără compromisuri

Maserati este inovator prin natura sa, iar Levante urmărește filosofia din spatele intrării sale în lumea electrificării: scopul este de a îmbunătăți performanța, rămânând fidel valorilor mărcii, oferind viteză și agilitate în timp ce economisește combustibil, consolidând dedicarea Trident-ului pentru plăcerea de a conduce și luxul exclusivist. Rezultatul este un SUV hybrid care păstrează aspectul distinctiv al fiecărui Maserati.

Energia sculptată

Fiecare Maserati constituie o operă de artă, construit cu grija și atenția pe care numai factorul uman le poate oferi. Stilul atemporal al Levante, identificat imediat prin proporțiile sale de SUV și conformația sa grațioasă, este îmbunătățit și mai mult de detaliile interne și externe care accentuează scânteia electrică a energiei sale nelimitate.

Ediția specială de lansare Levante Hybrid

Alege să conduci electric cu Ediția de Lansare Levante Hybrid: culori proprii specifice, caracteristici exclusive, disponibilitate limitată. Levante Hybrid combină motorul de 4 cilindri, 2 litri cu un sistem hybrid de 48 volți pentru a recupera energia în timpul decelerării și frânării. Mașina hybridă cântărește mai puțin decât echivalentul motorului cu 6 cilindri (atât diesel, cât și benzină) și, mai ales, are o distribuție a greutății și mai bună, deoarece bateria este plasată în partea din spate, fără a compromite capacitatea de încărcare, echilibrând în mod optim masele vehiculului. Toate concepute pentru a face ca Levante Hybrid să fie și mai agil și mai distractiv de condus.

Sistemul hibrid folosește cu 18% mai puțin combustibil pentru aceeași performanță a versiunii pe benzină V6 de 350 CP și o putere chiar mai bună în comparație cu fostul Levante Diesel. De asemenea, de fiecare dată când reduci viteza sau calci frâna, energia este reîncărcată pentru a re-impulsiona motorul.

Indiferent cât de departe călătorești, acel sunet inconfundabil Maserati se va auzi mereu. Pentru că poate fi hibrid, dar este totuși un Maserati al SUV-urilor. Datorită unei puteri maxime de 330 CP și a unui cuplu de 450 Nm livrate de la doar 2.250 rpm, datele de performanță ale noului Levante Hybrid, disponibile doar cu tracțiune integrală, sunt impresionante: o viteză maximă de 240 km/h și o accelerație de la 0 la 100 km/h în 6 secunde.

Maserati Levante Hybrid va fi disponibil și în România pentru comandă începând cu luna Mai.

Viitoare ta mașină te așteaptă la APAN Cars! Oferim servicii superioare atât în vânzări, cât și pe partea de service. Pentru a afla mai multe detalii despre modelele curente, nu ezita să contactezi echipa de vânzări APAN Cars sau să ne vizitezi în showroom-ul din Galați, Drumul Viilor 17-19!

0 replies on “Mai rapid. Mai ecologic. Unic. Maserati Levante Hybrid”