La fel de personal ca poza de profil – Volkswagen up!

7

Volkswagen up! naşte pasiuni cu designul său plin de personalitate și oferă numeroase posibilități de personalizare.

Exterior

up! va fi exact pe gustul dumneavoastră, puteți alege una dintre cele 10 culori disponibile pentru exterior și pentru plafonul contrastant. De asemenea, aveți la dispoziție numeroase modele de jante. Barele de protecție, cu prizele de aer cu grile cu model de fagure, farurile cu LED-uri incluse în dotarea standard și oglinzile exterioare cu lumini de semnalizare integrate subliniază toate designul proaspăt al modelului up!

Interiorul

up! oferă spațiu din plin pentru idei noi și vă propune numeroase opţiuni de design pentru interior. Tapiţeriile moderne și numeroasele variante de dashpad-uri reprezintă alte opţiuni atractive de personalizare. Iluminarea ambientală albă oferită pentru Highline adaugă accente adiţionale, iar scaunele cu tetiere integrate și panoul instrumente oferă condiții ergonomice optime pentru condus și pentru utilizarea comenzilor.

Dashpad-urile

Cu dashpad-urile speciale (aplicații de decor pentru panoul instrumente), interiorul noului up! vă permite și mai multă creativitate în personalizare. Astfel, doar gusturile dumneavoastră decid cum va arăta mașina dumneavoastră în final.

Farurile

up! arată bine și de la depărtare, datorită luminilor de zi cu LED incluse în dotarea standard.

Infotainment

Ajungeți la destinaţie cu ajutorul navigaţiei, folosiți funcția hands-free pentru a vorbi la telefon, recepționați informații actuale din trafic, accesații datele mașinii și ascultați propria dumneavoastră muzică în mașina. La bordul modelului up! totul este simplu şi confortabil.

Sisteme de asistenţă

up! vă ajută cu sisteme de asistență, sporindu-vă astfel confortul, prin tehnologii de ultimă oră.

Funcţia City de frânare de urgenţă

Funcţia City de frânare de urgenţă poate fi de mare ajutor în traficul urban aglomerat, deoarece, la viteze între 5 și 30 km/h, vă poate ajuta automat să împiedicați ciocnirea cu mașina din față. În acest sens, senzorii laser detectează traficul care se desfăşoară în faţă, precum şi obstacolele pe o distanţă de până la 10 metri. Imediat ce up! se apropie prea mult de autovehiculul care se deplasează în faţă, sau de alte obstacole, fără ca şoferul să reacţioneze, automobilul poate frâna automat, pentru a reduce viteza unei eventuale coliziuni, în anumite limite și condiții, sau chiar, în cazul ideal, pentru a împiedica producerea accidentului.

Asistență la parcare

Cu up!, manevrele de parcare devin cât se poate de facile, cu asistentul pentru parcare, ce vă avertizează sonor când vă apropiați de obstacole. Pentru aceasta, sistemul face uz de senzorii de parcare din bara de protecţie din spate a mașinii. Cu cât up! se apropie mai mult de un obstacol, cu atât mai rapidă este frecvența sunetului, până ce la 30 cm, se aude doar un sunet continuu. Asistentul face parte din pachetul drive pack.

Camera video retrovizoare

Începând cu o linia de echipare Comfortline, puteți comanda opţional camera video pentru marşarier Rear View. Sistemul se activează automat la selectarea marşarierului. Pe display-ul sistemului dumneavoastră multimedia “radio composition phone” va fi astfel afişată zona acoperită de camera video din spatele maşinii. Rear View trasează, de asemenea, linii ajutătoare, care vă permit să apreciaţi mai bine distanţele.

Tehnologie

Tehnologiile moderne utilizate pentru motoarele disponibile pentru up! se evidenţiază prin consumul redus, cuplul ridicat şi puterea mare. Este mix-ul optim pentru cei care călătoresc mult și cu plăcere, dar sunt atenţi şi la consum.

Scaunele

Tapițeria versiunii de bază se numește “lane” și este neagră. Linia de echipare Comfortline oferă tapiţeria gri numită “fusion” și are secțiunea centrală acoperită cu material ceramique sau petrol. up! Highline are scaunele îmbrăcate în material “beam” gri, cu secțiuni centrale ceramique. Opțional, Highline poate fi comandat și cu tapiţeria “ArtVelours” savanna gold.

Plafonul panoramic

Deschideţi plafonul, daţi melodia preferată mai tare şi savuraţi din plin soarele – ce v-aţi putea dori mai mult? up! cu trapă panoramică opţională vă poate îndeplini această dorinţă.

Climatronic

Climatronic cu filtru pure air este un sistem de aer condiționat oferit începând cu linia de echipare move up! și permite șoferului să seteze temperatura cu o precizie de o jumătate de grad. De asemenea, sistemul are grijă ca alergenii și particulele fine de praf să nu intre în mașină, deoarece filtrul pure air dispune de un senzor pentru calitatea aerului.

Iluminarea ambientală

Iluminarea ambientală creează o atmosferă plăcută și modernă la interior. Astfel, muchia albă de la marginea inferioară a dashpad-ului accentuează panoul instrumente. Acest tip de iluminare este o dotare standard pentru linia de echipare Highline.

Jante

up! beats este echipat cu jante din aliaj uşor de 15 inchi cu element colorat la mijloc. Acestea, plus alte detalii atractive au grijă ca modelul special să atragă imediat atenţia.

La up! beats (= Comfortline cu pachet beats), totul se învârte în jurul muzicii. Şase difuzoare, un subwoofer în spaţiul roţii de rezervă şi un amplificator digital de 300 waţi cu opt canale redau dinamic sunetul original Beats, setările fiind optime pentru întregul automobil. Astfel, fiecare călătorie poate să se transforme într-o ieşire la club.

La APAN Automobile găsiţi automobilul Volkswagen preferat din atât stoc cu livrare imediată, cât și dacă îl configurați pentru o lansare nouă în fabricație. Solicitați ofertele speciale Volkswagen și alegeți modelul potrivit pentru drumurile de zi cu zi și călătoriile de vacanță printr-un mesaj pe pagina de Facebook APAN Automobile Volkswagen sau la adresa de mail contact@apanautomobile.ro.

0 replies on “La fel de personal ca poza de profil – Volkswagen up!”