Jeep Wrangler 4xe plug-in hybrid își încarcă bateriile pentru marea lansare de la finalul anului

2

Prezentat ca parte esențială în strategia de electrificare a mărcii Jeep, noul Wrangler 4xe va fi cu adevărat „cel mai capabil Wrangler”. Combinația dintre motorizarea pe benzină și tehnologia plug-in hybrid ține pasul cu noile tendințe, oferind calitatea cu care ne-am obișnuit în off road, cât și beneficiile propulsiei electrificată în urban.

Potrivit constructorului, Jeep Wrangler 4xe are propulsia asigurată de un motor 2.0 cu patru cilindri, cu 380 CP, ceea ce îl face mai puternic decât modelul cu motor V6 Pentastar de 3.6 litri și dezvoltă mai mult cuplu decât turbodieselul EcoDiesel de 3.0 litri. Motorul electric oferă tracțiune la valoare maximă încă de la pornirea de pe loc. Acumulatori au o capacitate de 17 kWh și oferă o autonomie de până la 40 de kilometri. Datorită E Selec, trenul de rulare hibrid permite alegerea între trei moduri de operare: Hybrid, Electric și eSave, cel din urmă permițând incărcarea bateriei în timpul condusului cu motorul pe benzină activ.

La capitolul accesorii, sunt disponibile peste 300 de produse Mopar și Jeep Performance Parts, însă în funcție de regiune și de normele de omologare specifice, gama poate fi diferită. Important de menționat este faptul că toată gama de accesorii, de exemplu lift kit de 2 inch, amortizoare offroad, lumini LED offroad, beneficiază de garanția producătorului.

Jeep Wrangler 4xe va fi disponibil în variantele de bază, Sahara 4xe și Rubicon 4xe. Gama cromatică oferită de producător include 10 variante: Black, Bright White, Firecracker Red, Granițe Crystal Metallic, Hella Yella, Hydro Blue, Sting-Gray, Snazzberry, Sarge și Billet Silver Metallic.

Wrangler 4XE va fi disponibil în Europa, SUA și China la începutul anului viitor.

0 replies on “Jeep Wrangler 4xe plug-in hybrid își încarcă bateriile pentru marea lansare de la finalul anului”