ID Challenge by APAN Automobile Volkswagen

3

                 E-mobilitatea nu este un moft, ci un stil de viață. Ea vine cu o mulțime de provocări și tot atâtea beneficii. Iată în video de mai jos cum arată o zi din super-evenimentul pregătit de echipa APAN Automobile celor care au acceptat provocarea unei experiențe electrice unice.

         Cu propulsiile complet electrice, multe dorințe se transformă în realitate, la volanul modelelor din familia ID: ID.3, ID.4 si ID.5. Motoarele electrice, ca tehnologie de propulsie inovatoare, sunt silențioase și cu vibrații reduse și au entuziasmat prin cuplul lor puternic. Asta înseamnă plăcerea de a conduce direct de la pornire.

      Eficiența autovehiculelor electrice se simte bineînțeles și în portofel, căci comparativ cu propulsiile convenționale, costurile de exploatare ale unui autovehicul electric sunt mult mai reduse.

      Traseul de aproximativ 2 ore a fost în afara orașului, pe un relief deluros, dar și într-un peisaj urban, tocmai pentru a testa capacitatile modelelor în utilizarea lor de zi cu zi. Persoana care a dirijat coloana de mașini cu ajutorul stațiilor de emisie-recepție a prezentat periodic câteva din sistemele de asistență ale mașinilor.

       Multumim partenerilor noștri de la Crama Bratu care au pus la dispoziție o locație superbă unde am calculat range-ul masinilor, am schimbat păreri dar am și acumulat informații noi despre valorile locale.

Acceptă și tu provocarea unei experiențe electrice unice!

Showroom și Service APAN Automobile Volkswagen: Brăila, DN22 B, KM4.

Telefon: 0339401701

E-mail: contact@apanautomobile.ro

Lasă un comentariu...