e-tron în viaţa de zi cu zi

3

        Acceleraţie incredibilă. Sistem de propulsie la limita audibilului. Sentimentul plăcut de a conduce cu zero emisii locale de CO₂. Este îndeajuns să vă urcaţi o singură dată la volanul unui automobil pur electric sau hibrid plug-in pentru a fi cucerit pentru totdeauna de fascinaţia mobilităţii electrice. Dar e-tron nu înseamnă doar plăcerea dată de propulsia electrică, ci şi utilitate practică în cotidian. Pentru că o viaţă de zi cu zi lipsită de probleme derivă, în primul rând, din lipsa problemelor la încărcarea automobilului pur electric sau hibrid plug-in.

Autonomie de până la 436 km (conform WLTP).

     Cât de departe pot ajunge în traficul urban, pe şosele sau pe autostradă? Care ar fi diferenţa dacă aş folosi modul de condus “efficiency”? Toate răspunsurile vă sunt oferite de Calculatorul nostru pentru timpii de încărcare:

https://www.audi.ro/e-tron/e-tron-1/calculator-autonomie

      Autonomia indicată aici este calculată pe baza valorilor determinate din cicluri de condus şi utilizare specifice clienților din portofoliul Audi. În acest caz, spre deosebire de ciclul WLTP, se porneşte, de exemplu, de la premisa că sistemul de climatizare este în funcţiune. La un stil de condus deosebit de eficient (de ex. la viteză medie constantă, fără sistem de climatizare, …), pot fi obţinute autonomii mai mari. Profilul aplicat nu consideră că şoferul va conduce cu o viteză constantă. Pentru ca rezultatele să fie cât mai apropiate de cele reale, profilul include faze de accelerare şi frânare conforme cu valorile determinate la condusul uzual în oraş, pe şosea şi respectiv pe autostradă.

Aveţi întrebări cu privire la încărcarea de la staţiile publice şi încărcarea de acasă?

      Calculatorul nostru pentru timpii de încărcare vă răspunde la toate aceste întrebări. Aflaţi de cât timp are nevoie automobilul dumneavoastră Audi e-tron¹ pentru a se încărca complet de la o priză casnică. Sau folosiţi Calculatorul pentru timpii de încărcare pentru a afla ce distanţă puteţi parcurge dacă vă încărcaţi automobilul Audi e-tron¹ timp de o oră la o staţie publică de alimentare.

      Autonomia indicată aici este calculată pe baza valorilor determinate din cicluri de condus şi utilizare specifice clienților din portofoliul Audi. În acest caz, spre deosebire de ciclul WLTP, se porneşte, de exemplu, de la premisa că sistemul de climatizare este în funcţiune. La un stil de condus deosebit de eficient (de ex. la viteză medie constantă, fără sistem de climatizare, …), pot fi obţinute autonomii mai mari. Profilul aplicat nu consideră că şoferul va conduce cu o viteză constantă. Pentru ca rezultatele să fie cât mai apropiate de cele reale, profilul include faze de accelerare şi frânare conforme cu valorile determinate empiric la condusul uzual în oraş, pe şosea şi respectiv autostradă.

     Timpul de încărcare indicat poate fi afectat de influenţe exterioare, ca de exemplu de temperatura exterioară sau de stilul de condus.

      Vă așteptăm și în showroom-ul din Galați pentru o configurație personalizată sau ne puteți lăsa datele de contact la adresa de mail vanzari.audi@apan.ro și vă contactam noi!

0 replies on “e-tron în viaţa de zi cu zi”