BMW SAFETY. PROGRAM PRIVIND AMÂNAREA A 6 RATE DE LEASING.

5

BMW te cucerește încă de la primul contact cu designul său exclusivist și cu plăcerea de a conduce, caracteristică brand-ului. În funcție de necesitățile tale, BMW Financial Services poate fi metoda de achiziție care ți se potrivește cel mai bine. Când finanţezi un BMW te bucuri de toată performanţa şi confortul acestuia, în timp ce nu pui presiune pe costurile lunare. Nu blochezi capitalul, poţi decide asupra perioadei de finanţare şi ai control asupra ratelor.

Dar cum ar fi să poți amâna plata ratelor, atunci când ai mai mare nevoie? BMW Safety este programul special creat pentru tine, care îți permite amânarea a 6 rate în orice moment doreşti pe parcursul contractului de leasing, fără niciun cost suplimentar.

Costul amânării este susţinut de BMW Financial Services.

În plus, poţi beneficia de această opţiune şi pentru un contract BMW Select.

bmw

Leasing Financiar BMW

Leasingul Financiar este de departe cel mai cunoscut şi popular produs de finanţare când vorbim de finanţarea automobilelor BMW. BMW Financial Services îți dorește să îți poată oferi dorim o variantă perfectă de finanţare, dar şi soluţii adaptate nevoilor tale.

În primul rând, beneficiezi de confortul unui serviciu facil şi complet, care te aduce pe scaunul conducătorului auto rapid şi fără complicaţii. Echipa BMW Financial Services se va ocupa competent de toate procedurile, de la întocmirea dosarului de finanţare până la înmatriculare şi de toate aspectele legate de asigurarea automobilului.

În al doilea rând, beneficiezi de rate competitive, avansuri flexibile şi oferte atractive, ceea ce permite stabilirea unei rate lunare de leasing care să se potrivească perfect cu bugetul tău.

La sfârşitul perioadei de leasing, devii proprietarul automobilului tău BMW. Astfel, poţi folosi automobilul ca avans pentru următorul BMW şi poţi avea bucuria de a conduce un model nou la fiecare trei-patru ani. Acest lucru înseamnă o investiţie iniţială mai mică şi o libertate de alegere mai mare atunci când îţi alegi noul automobil BMW.

Iată care sunt, concret, avantajele tale:

  • Economiseşti timp şi energie datorită timpului scurt necesar aprobării dosarului de leasing şi a serviciilor noastre complete de asigurare şi înmatriculare a automobilului.
  • Ai posibilitatea de a alege varianta cea mai potrivită pentru nevoile tale, dintre diversele combinaţii de durate de contract şi avans.
  • Ratele noastre de leasing sunt competitive şi îţi asigură plăţi lunare cât mai mici posibil.
  • La sfârşitul contractului de leasing devii proprietarul automobilului tău.

Niciodată nu a fost mai uşor să te bucuri de plăcerea de a conduce.

Leasing Operațional BMW

Leasingul Operaţional BMW poate fi soluţia financiară cea mai potrivită pentru tine când alegi un model BMW. În primul rând, plăteşti doar pentru utilizarea automobilului pe care îl foloseşti efectiv pe perioada contractului de leasing.

În al doilea rând, economiseşti timp şi energie, pentru că noi ne ocupăm de toate aspectele legate de întocmirea dosarului de finanţare până la înmatriculare şi de toate aspectele legate de asigurarea automobilului.

În al treilea rând, nu trebuie să te preocupi de vânzarea automobilului în momentul terminării contractului. Pur şi simplu îl înapoiezi, fără nicio obligaţie. Pentru a reveni pe şosea cât mai repede, beneficiezi de programul nostru de aprobare rapidă atunci când soliciţi încheierea unui nou contract de leasing prin BMW Financial Services*.
* Cu condiţia îndeplinirii tuturor obligaţiilor contractuale anterioare.

Avantajele achiziționării unui model BMW în Leasing Operaţional:

  • Rate lunare mai mici, clientul plăteşte proporţional cu gradul de utilizare al automobilului.
  • Rate constante pe parcursul întregii perioade contractuale, care îţi uşurează planificarea bugetului.
  • Automobilul nu este înregistrat ca mijloc fix în contabilitatea companiei tale, iar astfel vei obţine îmbunătăţirea indicatorior financiari ai firmei.
  • Poţi alege dintre diferite combinaţii de durate de contract şi avans, număr de kilometri care să corespundă cel mai bine nevoilor tale.
  • Economiseşti timp şi energie datorită timpului scurt necesar aprobării dosarului de leasing şi a serviciilor noastre complete de asigurare şi înmatriculare a automobilului.

Cu mai multe informații referitoare la tipul de leasing care ți potrivește cel mai bine sau la posibilitatea de amânare a ratelor te pot ajuta membrii echipei BMW APAN Motors, pe care îi poți regăsi chiar aici.

Descoperă și alte detalii fascinante la dealer-ul tău BMW APAN Motors. APAN Motors este dealer autorizat BMW , fiind prezent în BrăilaIași și SuceavaBMW APAN Motorsare o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări și servicii oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea de a “Livra Bucurie Și Chiar Mai Mult!” iar la departamentul Aftersales “Totul este despre ÎNCREDERE!“.

APAN Motors a plantat în 2019 un pom pentru fiecare automobil livrat, iar în 2020 vom continua să plantăm fapte. Orice share ne ajută să ducem povestea mai departe.

0 replies on “BMW SAFETY. PROGRAM PRIVIND AMÂNAREA A 6 RATE DE LEASING.”