Renault Arkana va putea fi precomandat în România de pe 27 aprilie

7
  • Cu o personalitate puternică, Noul Renault Arkana combină plăcerea de a conduce, confortul, spațiul generos și stilul distinctiv
  • O ofertă hibridă multiplă, o premieră în segmentul său: motor E-TECH Hybrid de 140 CP și două motoare pe benzină (TCe 140 și TCe 160) cu sistem micro-hibrid de 12V.
  • Arkana obține calificativul maxim de 5 stele din partea organizației independente de testare a siguranței Euro NCAP
  • Noul Renault Arkana este disponibil pentru precomandă începând cu 27 aprilie 2021
  • Primele 20 de vehicule comercializate fac parte dintr-un lot exclusiv, care acoperă toate versiunile de echipare si motorizările disponibile în România, dar cu o serie de dotări suplimentare speciale, începând de la 25.540 Euro

Combinând fluiditatea, eleganța și robustețea, Noul Renault Arkana sfidează codurile tradiționale ale pieței SUV-urilor din Europa, cu un design rezervat până acum vehiculelor din segmentul premium. O premieră pentru un producător generalist! Această nouă ofertă, care completează gama compactă Renault (Mégane şi Kadjar), va face parte dintr-o piață a SUV-urilor în creștere rapidă la nivel mondial.

Interiorul Noului Renault Arkana se adresează deopotrivă şi familiilor, atât prin spațiul oferit, cât și prin volumul generos de încărcare. Echipat cu una dintre cele mai mari suprafețe de afișare din categoria sa, prin cele două ecrane de care dispune, Noul Renault Arkana are o planșă de bord care beneficiază din plin de tehnologie care pune accentul pe calitate și confort.

Noul Renault Arkana este echipat cu o ofertă hibridă unică în segmentul său, cu motorul E-TECH Hybrid 140 CPși 1.3 TCe 140 și TCe 160 cu sistem micro-hibrid de 12V. Tehnologia E-TECH Hybrid, care echipează deja Clio şi Captur, este o inovație Renault care a făcut obiectul a peste 150 de brevete și se bazează pe experiența Grupului în vehicule electrice și F1.

5 stele Euro NCAP

Cu conceptul său unic, hibrid, noul Renault Arkana provoacă normele tradiționale, dar nu face compromisuri în materie de siguranță: obține calificativul maxim de 5 stele din partea organizației independente de testare a siguranței Euro NCAP.

Garantând cel mai înalt nivel de protecție pentru ocupanții săi și participanții la trafic, SUV-ul sportiv, hibrid și spațios este, prin urmare, unul dintre cele mai sigure vehicule de pe piață, reflectând astfel angajamentul și know-how-ul Renault în domeniul siguranței auto.

Protecția pasagerilor

Bazat pe platforma modulară CMF-B, la fel ca Renault Captur, noul Arkana beneficiază de o structură a caroseriei optimizată, de structuri de scaune reproiectate și de elemente de fixare a centurii de siguranță cu pretensionate pirotehnic și limitatoare de sarcină, pentru un sprijin optim al tuturor pasagerilor. De asemenea, trebuie amintit că Renault este ambasador al tehnologiei Fix4sure, concepută pentru a evita alunecarea pasagerului pe sub centură.

Cu liniile sale elegante și stilul unic extrem de profilat, Noul Renault Arkana este, de asemenea, un adevărat SUV de familie, foarte spațios și confortabil, al cărui habitaclu generos permite instalarea ușoară a scaunelor pentru copii pe scaunele din spate.

O gamă completă de mijloace de asistență la conducere pentru un plus de confort și siguranța tuturor

Noul Renault Arkana este echipat cu cea mai recentă tehnologie de asistență la conducere. Printre aceste sisteme ADAS (Advanced Driver Assistance Systems), care asigură o conducere mai sigură și mai plăcută, se numără: asistență la conducerea pe autostradă și în trafic, recunoașterea semnelor de circulație, avertizare la punct mort, avertizare la depășirea benzii și asistență de păstrare a benzii. De exemplu, atunci când sunt detectați bicicliști și pietoni, frânarea activă de urgență avertizează șoferul cu privire la o situație periculoasă și poate iniția frânarea în cazul în care șoferul nu reacționează. Un alt factor de siguranță este creșterea vizibilității, realizată în special de o cameră 360 °, faruri frontale 100% LED standard cu comutare automată fază scurtă – fază lungă și oglindă retrovizoare electrocromatică.

Indiferent de condițiile meteorologice, ziua sau noaptea, la depășirea sau schimbarea benzii de circulație, în oraș sau gata de parcare, aceste tehnologii de asistență la conducere acționează în favoarea unei siguranțe mai bune pentru toată lumea, contribuind la ,creșterea siguranței și scăderea pericolului indiferent dacă vă aflați în vehicul, ca șofer sau pasager, sau în exterior, ca utilizator expus al drumului.

Prin urmare, Noul Arkana asigură siguranță activă și pasivă la cel mai înalt nivel, în conformitate cu criteriile Euro NCAP. Rezultatul de 5 stele reflectă întreaga expertiză Renault în domeniu și angajamentul său de a oferi vehicule inovatoare, mai fiabile și mai sigure, accesibile cât mai multor oameni.


Sportiv, hibrid și spațios

Noul Renault Arkana este cu adevărat hibrid, atât în ADN, cât și în expresie. Afișând o personalitate puternică, își depășește contradicțiile combinându-le cu succes. Model hibrid până la stil, cu liniile sale dure și dinamismul sportiv, Arkana nu face compromisuri în ceea ce privește spațiul, prețul sau consumul de combustibil. Ingrediente esențiale pentru acest SUV coupé modern, ideal pentru familie, care îi va aprecia spațiul, confortul la conducere și bunăstarea la bord. Toate acestea cu cel mai înalt nivel de siguranță activă și pasivă pentru toți ocupanții și utilizatorii drumului.


Grupuri motopropulsoare hibride

Noul Arkana hibrid este hibrid datorită motoarelor sale exclusiv electrificate:

  • Pe de o parte, hibridul complet E-TECH 145 (disponibil din această vară) vine la pachet cu toate avantajele motorului electric fără conectare: până la 80% din timpul petrecut în oraș funcționează motorul pe electricitate, cu până la 40% mai puțin consum de combustibil în comparație cu un motor similar pe benzină și reduceri de CO2, toate pentru o plăcere de conducere maximă, cu liniște, confort și reactivitate.
  • Pe de altă parte, motoarele pe benzină cu micro-hibridizare de 12V (TCe 140 apoi TCe 160) sunt sinonime cu conceptele de economie, flexibilitate și plăcere la condus. Micro-hibridizarea reduce consumul de combustibil și emisiile de CO2, asigurând în același timp reporniri mai fine și un confort mai mare la conducere.


Provocând normele tradiționale cu conceptul său unic, Arkana este un vehicul cu vocație internațională care își propune să cucerească segmentul C aflat în plină expansiune. Cu noul Arkana, Renault este primul producător generalist care oferă un coupé SUV în Europa, categorie rezervată până acum mărcilor premium.

Noul model poate fi rezervat și achiziționat cu preț pornind de la 25.540 €, pentru versiunea ZEN TCe 140 EDC, având în echipare: asistență la menținerea benzii de rulare, EASY LINK 7″ (sistemul multimedia conectat, cu ecran tactil 7″, radio, Bluetooth – audio streaming și handsfree, funcție replicare smartphone, 6 difuzoare, 2 porturi USB), funcția Traffic Sign Recognition.

La APAN, dealerul tău Dacia, Renault și Nissan, suntem de 30 de ani Mereu În Mișcare și avem ca principală misiune îndeplinirea celor mai exigente cerințe, prin servicii și produse de înaltă calitate.

Urmărește-ne pe Facebook pentru cele mai proaspete informații din domeniul auto sau vizitează-ne în showroomul din Galați, de pe Bulevardul George Coșbuc 148 sau în Brăila, pe DN22B (Șoseaua Dig) km 4, pentru a găsi împreună cea mai bună ofertă pentru tine și nevoile tale.

0 replies on “Renault Arkana va putea fi precomandat în România de pe 27 aprilie”