APAN – Retrospectiva faptelor bune pe 2019

9

Citind articolul colegilor de la APAN MOTORS  cel cu FAPTELE BUNE, au inceput sa mi se deruleze prin fata ochilor toate activitatile din categoria FAPTELOR BUNE in care a fost implicat Grupul de firme APAN si mi-am dat seama ca sunt multe si ca am fost prezenti anul acesta alaturi de sportivi, elevi, studenti, artisti. Am fost alaturi de ei fizi , financia , moral si ne-am bucurat de fiecare moment petrecut alaturi de oameni minunati care fac lucruri care sa conteze, care aduc in vietile oamenilor bucurie, armonie, satisfactia unui castig chiar daca la final primim doar o diploma sau medalie de participare. Toate aceste amintiri cred ca merita sa le facem cunoscute nu pentru orgoliul nostru ci ca o dovada de admiratie si multumire celor care ne-au invitat si care au acceptat sa  le fim parteneri. Ordinea de prezentare mai putin conteaza, este total aleatorie, amintirea este cea care da valoare.

As incepe cu  colaborarea de cativa ani cu UNIVERSITATEA DUNAREA DE JOS GALATI. Al doilea an de participare in care am fost alaturi de echipa DANUBE PISTONS la concursul de KART LOW COST 2019 –  pentru care APAN  CARS a pus la dipozitie costumele complete pentru ce doi piloti si doua seturi de anvelope.  Este o echipa in care profesori si studenti  se implica in proiectarea, construirea si participarea la aceste concursuri. Am trait emotiile lor, supararea cand lucrurile nu au iesit asa cum si-ar fi dorit dar si bucuria participarii si acel  “la anu vom face mai bine”.

Pentru a treia etapa a concursului de inventica UGAL INVENT, SALONUL INOVARII SI CERCETARII, organizat de Universitatea Dunarea de Jos Galati, am oferit PREMIUL APAN uneia din echipele participante si care a reprezentat cu succes insitutia de invatamant.

UGAL INVENT este primul eveniment care sprijină inovarea la nivel național si internațional promovat de Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati si partenerii acesteia. Anul acesta s-au înscris peste 150 de participanti, cercetatori din universitatile si institutele de cercetare din Romania si Republica Moldova, care au adus la sediul central din Domneasca nr. 47 cele mai noi descoperiri din inginerie, fizica, chimie, matematica.

Dupa  atata efort intelectual facem si putin sport alaturi de organizatia BIKE WORKS si mergem  la MACIN MOUNTAIN FUN  la un concurs de ciclism si  cross unde APAN CARS a premiat castigatorii primelor trei locuri la toate categoriile. Este adevarat ca cei care au facut mai putin sport suntem noi, dar ca de fiecare data ne-am propus ca la anu  sa facem parte din cei care concureaza si nu din cei care le ofera la sosire  un pahar cu apa participatilor si le spun cu satisfactie FELICITARI!!! Anul acesta au fost peste 800 de participanti inscrisi la toate categoriile si peste o mie de oameni in total. O atmosfera extraordinara, o organizare ireprosabila, multe surprize din partea organizatorilor. Dupa efort am fost rasfatati cu un minunat foc de tabara si ne-am relaxat pe muzica  de folk in interpretarea trupei CARRE DE FOLK  din Braila.

In 2019 GRUPUL APAN, incheie noi colaborari. Am fost incantati sa fim alaturi de copiii colegiului national GHEORGHE MUNTEANU MURGOCI la celebrarea a 100 de ani de existenta. Momente emotionante in care s-au intalnit mai multe generatii sub acelasi acoperis, oameni cu realizari remarcabile, care fac cinste orasului Braila si liceului de unde au pornit pe  drumul succesului. Oameni de cultura, sportivi de performanta, oameni de afaceri, personalitati cu recunoasteri stiintifice si artistice. Felicitari conducerii liceului care au adus in fata elevilor exemple vii care sa-i emotioneze si sa-i faca mandri ca sunt elevii acestei institutii de invatamant. Ca semn de apreciere  pentru efortul si pasiunea lor GRUPUL APAN  a sponsorizat VELOCITY, echipa de robotica a  colegiului si a pus la dipozitie resursele financiare necesare achizitionarii  de noi accesorii  pentru echiparea robotului ce va participa la concursul de robotica organizat de BRD, FIRST TECH CHALLENGE SI  NATIE PRIN EDUCATIE. O echipa cu experienta in acest concurs.

            Si cum in Braila sunt multi copii buni, anul acesta s-a infiintat si echipa de robotica HELIX, echipa ce s-a formt sub protectia si indrumarea BIBLIOTECII JUDETENE. Fiind la inceput de drum, GRUPUL APAN a achizitionat pentru aceasta echipa dotarea necesara participarii la etapa nationala.

            Le uram succes pentru anul 2020, stim ca sunt in pregatiri si suntem alaturi de ei .

Si la finalul acestui articol, dar fara sa terminam enumerarea activitatilor sponsorizate, sa ne relaxam la FESTIVALUL NATIONAL DE MUZICA  FOLK. Copii talentati, muzica buna, invitati de seama, cu totii ne-am bucurat de doua seri placute iar la final GRUPUL APAN acordat premiul pentru popularitate, cea mai buna creatie si virtuozitate instrumentala.

Inchei cu multumiri celor care au avut incredere in noi si care ne-au onorat cu un loc in lista colaboratorilor lor.

0 replies on “APAN – Retrospectiva faptelor bune pe 2019”