Noul Volkswagen Taigo – disponibil acum în showroom

5

Odată cu lansarea Taigo, în showroom-urile Volkswagen sosește un model cu totul nou – cu un acoperiș înclinat ca un coupé și o poziție de scaun ușor ridicată. Cu toate acestea, caracterul său modern nu se reflectă doar în forma elegantă a sa, ci și în numeroasele sisteme inteligente de confort, operare și asistență. La cerere, mașina mică poate fi îmbunătățită cu un acoperiș negru, trapă panoramică mare rabatabilă și glisantă și caracteristici tehnologice precum IQ.DRIVE Travel Assist pentru conducere parțial automatizată. Prețul de intrare pentru noul Taigo (cu motor 1.0 TSI, 70 kW/95 CP, 5 trepte) este de 19.011 EUR.

Se alătură segmentului de mașini mici al Volkswagen, alături de Polo și T-Cross. Forma inovatoare a caroseriei, cu proporții perfecte și roți de până la 18 inchi, îi conferă un aspect elegant și dinamic. Un alt punct culminant al exteriorului este banda luminoasă continuă și luminile LED din spate. Farurile cu matrice LED IQ.LIGHT, inclusiv o bandă luminoasă în grila radiatorului, pot fi, de asemenea, comandate (în mod standard de la linia de echipamente Style și mai sus) pentru un confort sporit, o semnătură și mai clară în față și o siguranță sporită.

Elementul central din interior este Digital Cockpit-ul standard, precum și noua generație de sistem de infotainment (MIB). Aranjată orizontal pe o linie de vizibilitate ridicată, această unitate digitală are un afișaj color de 20 cm, de înaltă rezoluție, care vă oferă o imagine de ansamblu asupra tuturor informațiilor esențiale. Opționalul Digital Cockpit Pro oferă, de asemenea, multe opțiuni de configurare individuale.

Trei motoare și patru linii de echipare

Taigo, care este disponibil doar ca tracțiune față, este oferit în trei niveluri de performanță (ca 1.0 TSI cu o alegere de 70 kW/95 CP sau 81 kW/110 CP și ca 1.5 TSI cu 110 kW/150 CP) și cele patru linii de echipamente Taigo Life, Style și R-Line. Taigo entry level (cu motor 1.0 TSI, 70 kW/95 CP și o transmisie manuală cu 5 trepte) are o gamă largă de dotări standard. De exemplu, SUV-ul coupé vine cu un volan multifuncțional, aer condiționat, asistență frontală autonomă la frânarea de urgență, asistență pentru benzi și faruri cu LED-uri ca standard.

Linia de echipamente Life vine, de asemenea, cu Park Distance Control și App Connect standard. Acesta din urmă face posibilă operarea confortabilă a aplicațiilor și a conținutului selectat direct prin afișajul din mașină. Pe partea de motor, mai puternic de 1,0 litri TSI cu o putere de 81 kW (110 CP) este disponibil opțional.

Linia de echipamente Style este expresivă și are și mai multe posibilități: de exemplu, gama extinsă de echipamente standard include App Connect, inclusiv App Connect Wireless pentru Apple CarPlay™ și Android Auto™. IQ.LIGHT – farurile cu matrice LED cu lumină de conducere pe timp de zi sunt de asemenea standard. Taigo Style este disponibil și cu motorul de 1,5 litri TSI care generează 110 kW (150 CP) și o cutie de viteze cu dublu ambreiaj cu 7 trepte (DSG) ca opțiune.

Linia de echipamente R-Line este alegerea potrivită pentru oricine preferă o impresie generală sportivă. Este definit de o bară de protecție frontală inferioară în designul R-Line, un difuzor spate, elemente sportive contrastante în negru lucios și roți mai mari (până la 18 inch). În interior, o căptușeală neagră a acoperișului (tipic „R”) este o caracteristică standard. Linia de echipamente R-Line vine și cu faruri IQ.LIGHT – LED (inclusiv bandă luminoasă în față), sistemul de infotainment Ready 2 Discover și scaune față încălzite.

Taigo are, de asemenea, multe oportunități de personalizare a mașinii: cele opt culori, inclusiv două tonuri uni și cinci vopsele metalice, precum și Deep Black cu efect perlat, pot fi combinate cu un acoperiș contrastant Deep Black, la cerere. Geamurile laterale colorate, o lunetă închisă la culoare și capacele negre ale oglinzilor exterioare sunt incluse în pachetul Roof.

Din linia de echipamente Life, este posibil să comandați o trapă panoramică rabatabilă și glisantă, care se extinde pe aproape întregul interior. În funcție de linia de echipamente, sunt disponibile pachete de design suplimentare la un cost suplimentar, la fel ca și un suport de remorcare, asigurând că mașina este potrivită pentru utilizarea de zi cu zi.

Evaluare scăzută de asigurare – costuri reduse de întreținere

Un factor important atunci când decideți ce mașină să cumpărați sunt costurile scăzute de întreținere ale noului Taigo: ratingurile sale de asigurare sunt favorabile și taxa auto este foarte scăzută.

Echipa APAN Automobile Volkswagen vă așteaptă în showroom-ul situat în Brăila, DN 22B, KM4, DIG Brăila – Galați, pentru a vizualiza Noul Taigo și pentru a fi primul care este programat la test-drive.

0 replies on “Noul Volkswagen Taigo – disponibil acum în showroom”