Expunere premium cu marca Audi

1

APAN Automobile la Galați Auto Show 2019

Luna  septembrie a fost printre cele mai așteptate de fanii mărcii Audi din țară pentru a descoperi ce aduce nou marca prin Faceliftul afectuat la cele două modele

În acest sens, APAN Automobile a pregătit o expunere de excepție la Galati Auto Show 2019, un eveniment cu tradiție în zonă, ce a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediție, chiar cel mai mare eveniment auto din România, raportându-ne la numărul de mărci  și modele expuse.  Jocuri de lumini și culori au atras trecătorii către standul Audi, unde Q7 a impresionat cu alura sa de ansamblu foarte sportivă.

Datorită tehnologiei inovatoare de infotainment, ce permite utilizarea extrem de intuitivă, șoferul își continuă cotidianul digital și atunci când urcă la bordul mașinii. Astfel, direct în fața acestuia, va trona Audi virtual cockpit. Pe display-ul de înaltă rezoluție cu diagonala de 12,3 inchi, panoul complet digitalizat de instrumente oferă informații despre automobil, ca de exemplu, viteza și turația.

Confortabil și flexibil: interiorul! Acesta dispune de dotări opționale precum plafonul panoramic vitrat, pentru un interior scăldat în lumină, pachetul pentru calitatea aerului, pentru senzația permanentă de prospețime sau pachetul de iluminare contur și ambiental, pentru o atmosferă plăcută.

0 replies on “Expunere premium cu marca Audi”