Două surori

3

           A fost odată ca niciodată povestea a două surori foarte apropiate și cu destine împlinite. Dar viața le-a dus pe cărări diferite: una lucrează în Romania în domeniul economic, iar cealaltă este medic în S.U.A.

          Sora din S.U.A., împreună cu mama sa care locuiește Brăila, au solicitat ofertă de preț pentru achiziționarea unei mașini cu livrare imediată sub formă de cadou pentru sora din România.

          În complicitate cu consilierul de vânzări au identificat nevoile surorii care locuiește și muncește în țară. Aceasta își dorea un autovehicul care să fie o apariție plină de forță, cu cele mai bune servicii de conectivitate, tehnologii de ultimă oră, sisteme de asistență și s-a ajuns la concluzia că toate aceste caracteristici se regăsesc în Volkswagen Tiguan, care îmbină funcțiile de siguranță cu cele de confort.

           Discuțiile cu privire la achiziție au fost productive și s-au concretizat rapid. Împreună am organizat o livrare surpriză și nu mică i-a fost mirarea  când a fost invitată să semneze documentele de predare-primire a automobilului.

           Emoția descoperii unui astfel de cadou a fost copleșitoare astfel încât o simplă urcare la volanul mașinii a dus-o cu gândul la faptul că șofatul unui Tiguan Confortline 2.0 TDI 4MOTION va fi o reală plăcere.

             Pentru că tracțiunea integrală 4MOTION, opţională adăugată pe modelul ales, este un sistem inteligent care face ca, în doar câteva milisecunde, fiecare roată să primească cuplul corespunzător suprafeţei pe care rulează. Astfel, pot fi evitate situaţiile în care roţile se învârt în gol sau se blochează. Iar automobilul beneficiază de tracţiune sigură, pe aproape orice fel de suprafaţă de rulare.

          Clienta a descoperit că automobilul primit cadou este echipat cu numeroase sisteme de asistență a șoferului și asigură călătorii confortabile și plăcute. Iar cu senzorii de parcare față și spate, chiar și manevrele de parcare devin relaxante.

           La o săptămână după livrare, doamna a revenit în showroom pentru dotarea mașinii cu anvelope de iarnă și ne-a împărtășit din experiența condusului unui SUV, declarându-se foarte multumită de prestația mașinii în general.

           Ne bucuram ca am reușit sa creem o astfel de emoție clientilor noștri și va invităm să ne alegeți pentru astfel de cadouri!

0 replies on “Două surori”