Autovehiculele comerciale Volkswagen – Soluția de mobilitate pentru afacerea ta

4
Autovehicule comerciale 
APAN Automobile

Vehicule comerciale noi, în total

Conform statisticilor efectuate de Asociația Europeană a Producătorilor de Automobile, în decembrie 2019, înmatriculările vehiculelor comerciale (CV) au crescut cu 5,7% în întreaga Uniune Europeană, încheind trei luni de declin. Cererea a fost determinată în mare parte de segmentul autoutilitarelor, care a reprezentat peste 86% din toate înmatriculările de vehicule comerciale luna trecută. În ceea ce privește cele mai mari piețe din UE, rezultatele au fost mixte: atât Franța (+ 7,4%), cât și Regatul Unit (+ 7,1%) au înregistrat creștere în decembrie, dar înregistrările au scăzut în Spania (-8,3%), Italia (-4,0%) și Germania (-1,7%).

În general, în 2019, cererea UE pentru vehicule comerciale noi s-a extins cu + 2,5%, marcând al șaptelea an consecutiv de creștere. Fiecare dintre piețele majore a încheiat anul pe o notă pozitivă: Germania (+ 6,1%), Franța (+ 4,3%), Regatul Unit (+ 3,0%), Italia (+ 1,9%) și Spania (+ 0,3%).

Vehicule comerciale ușoare noi (LCV) până la 3,5 tone

În decembrie, înmatriculările de vehicule comerciale ușoare au crescut cu 8,2%, inversând tendința descendentă a lunilor precedente. Trei dintre cele cinci piețe cheie ale UE au înregistrat creștere luna trecută: Franța (+ 8,7%), Marea Britanie (+ 7,8%) și Germania (+ 1,6%). În schimb, cererea a scăzut în Spania (-8,2%) și Italia (-3,1%). Performanța excepțională a pieței autoutilitare din Suedia (+ 180,3%) se poate explica printr-o creștere a taxei rutiere anuale anunțate pentru 2020.

APAN Automobile

Anul trecut, înmatriculările de autoutilitare noi au totalizat 2,1 milioane de unități în întreaga UE, cu o creștere de 2,8% față de 2018. Introducerea WLTP pentru autoutilitare din septembrie a adus o creștere a vânzărilor în lunile de vară, care ulterior au scăzut din septembrie până în noiembrie, statistică valabilă și în România. Cu toate acestea, acest efect s-a redus în decembrie, iar cererea de autoutilitare a crescut din nou. Cele cinci mari piețe au înregistrat câștiguri anul trecut, Germania (+ 6,9%) și Franța (+ 4,5%) având o contribuție deosebit de importantă.

APAN Automobile

Modelele de la Volkswagen Autovehicule Comerciale

Sunteți în căutarea unui autofurgon care să vă ducă pe dumneavoastră și încărcătura dumneavoastră întotdeauna în mod sigur și fiabil la destinație? Aveți nevoie de o limuzină de mari dimensiuni cu spațiu generos pentru familie și timpul liber sau pentru transportul profesionist de persoane? Doriți un pickup premium fără compromisuri și plin de temperament, care se prezintă sub forma unui autovehicul polivalent exclusiv?

Volkswagen Autovehicule Comerciale, prin APAN Automobile – Dealer și Service autorizat Volkswagen, vă oferă diferite serii constructive cu numeroase variante și posibilități de echipare în linkul de mai jos:

https://www.vw-vehicule-comerciale.ro/d/10233-apan-automobile-srl/modele-si-configurator/toate-modelele

Autovehicule comerciale 
APAN Automobile
Autovehicule comerciale 
APAN Automobile
0 replies on “Autovehiculele comerciale Volkswagen – Soluția de mobilitate pentru afacerea ta”