Cel mai bine vândut SUV este acum disponibil ca hibrid plug-in: noul Tiguan eHybrid este acum disponibil la comandă!

4

O variantă electrificată a celui mai bine vândut Tiguan este disponibilă ca acțiune a mărcii Volkswagen de a contura tot mai bine mobilitatea electrică a viitorului. Un motor electric la bordul noului Tiguan eHybrid permite acoperirea majorității călătoriilor de zi cu zi, fără a genera emisii locale. Autonomie electrică: până la 50 km (WLTP). Tiguan eHybrid este acum disponibil pentru configurare și comandă, având preț recomandat 29.880[i] Euro TVA inclus. Acesta este obținut prin scăderea primei de casare în valoare de 7.500 lei dar si a eco-tichetului de 20.000 lei (disponibil la achiziția unui model plug-in-hybrid). Calculele s-au făcut la un curs mediu de 4.9 lei.

Motorul electric și cel TSI își unesc forțele: în modul hibrid, motorul electric acceptă motorul TSI de 1,4 litri și acționează ca un amplificator suplimentar. În acest mod, Tiguan eHybrid va acoperi temporar și întinderile complet electrice și, prin urmare, fără a genera emisii locale, așa-numita recuperare în timpul frânării reîncarcă bateria. În consecință, există suficientă energie electrică pe călătoriile lungi pentru a opri motorul TSI în funcție de situație sau pentru a-l susține cu o ieșire suplimentară de acționare. Șoferii Tiguan eHybrid pot activa manual modul GTE – aici, motorul electric și motorul TSI își unesc forțele, generând rezultate deosebit de dinamice. Ambele unități de acționare generează împreună un cuplu maxim al sistemului de 400 newton metri.

Pornire electrică: unitatea hibrid plug-in generează o putere a sistemului de 180 kW (245 CP) și a fost programată astfel încât Tiguan eHybrid să poată porni în modul EV, cu condiția ca bateria să fie suficient de încărcată și temperatura sa să fie peste -10 ° C.

Potrivit pentru condusul zilnic – chiar și numai electric: Tiguan eHybrid parcurge până la 50 de kilometri în modul electric – suficient pentru aproape toate călătoriile zilnice. Presupunând că este încărcat constant, Tiguan eHybrid ar putea fi, de asemenea, utilizat ca vehicul electric complet pentru majoritatea călătoriilor pe tot parcursul anului. Și este extrem de simplu. Bateria – aranjată în podeaua vehiculului în fața punții spate – este încărcată exclusiv de AC. Folosește un încărcător cu un conector pentru prize convenționale de uz casnic cu maximum 2,3 kW sau cu până la 3,6 kW la o stație de încărcare sau la o stație de încărcare la domiciliu.

e-Hybrid disponibil ca Life, Elegance și R-Line: Tiguan eHybrid este disponibil la comandă ca următoarele trei pachete de echipamente: Life, Elegance și R-Line. Versiunea Life are următoarele caracteristici standard, printre altele: Digital Cockpit (instrumente digitale cu afișaje electronice specifice), Air Care Climatronic (aer condiționat automat cu trei zone), inclusiv un panou de control nou și digitalizat, volan multifuncțional din piele cu palete pentru cutia de viteze cu dublu ambreiaj în 6 trepte, ACC (Adaptive Cruise Control), asistență față (frânare autonomă de urgență), control distanță parcare față și spate, jante din aliaj de 17 inci și șine de acoperiș. De regulă, toate modelele Tiguan au fost, de asemenea, echipate cu funcții precum Lane Assist (sistemul de păstrare a benzii), o interfață pentru telefonul mobil, senzor de ploaie și faruri cu LED-uri.

Unități inovatoare pentru reducerea emisiilor de CO2: Volkswagen se angajează în Acordul climatic de la Paris – cu obiectivul de a deveni o companie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2050. Pe „Drumul către zero”, Volkswagen a lansat o ofensivă de neegalat a mobilității electrice cu sisteme electrice noi, inovatoare și modele hibride care debutează în multe linii de produse în succesiune rapidă.

Echipa APAN Automobile Volkswagen vă stă la dispoziție în showroom-ul situat în Brăila, DN 22 B, KM4 (Șos DIG Brăila-Galați) sau la adresa de mail contact@apanautomobile.ro.


[i]Acesta este obținut prin scăderea primei de casare în valoare de 7.500 lei dar si a eco-tichetului de 20.000 lei (disponibil la achiziția unui model plug-in-hybrid). Calculele s-au făcut la un curs mediu de 4.9 lei.

0 replies on “Cel mai bine vândut SUV este acum disponibil ca hibrid plug-in: noul Tiguan eHybrid este acum disponibil la comandă!”