Audi Q6 SUV e-tron

2

Electric. Și rafinat cu nenumărate detalii fascinante.

Colour: Plasma blue metallic

Audi Q6 e-tron aduce mobilitatea electrică la nivelul următor în gama Audi. SUV-ul premium fascinează cu performanțe electrice extraordinare, cu un design progresist și cu interiorul său digitalizat.

Performanță.


De la stațiile de încărcare rapidă de tip HPC, puteți încărca bateria de înaltă tensiune a automobilului dumneavoastră Audi Q6 e-tron de la 10 % la 80 % în doar cca. 21 de minute. De asemenea, puteți beneficia de până la 255 de kilometri de autonomie oprindu-vă doar aproximativ 10 minute la stația de încărcare rapidă.

Concept interior avangardist.

Audi Q6 e-tron introduce în gama Audi un concept absolut nou pentru habitaclu. Arhitectura structurată și rafinată cu materiale de calitate superioară creează claritate în design și o alură futuristă.

Interior

Design progresist și specific gamei electrice.

Designul avangardist al modelului Audi Q6 e-tron îmbină caracterul puternic, specific SUV-urilor, cu sportivitatea progresistă.

Performanțe electrice de nivel superior.

Datorită autonomiei electrice de până la 625 km și a sistemului puternic de propulsie, la care se adaugă și performanțele de încărcare avansate la stațiile de încărcare rapidă, Audi Q6 SUV e-tron quattro introduce un nivel inedit de calitate pentru călătoriile dumneavoastră.

Interior conectat.

Veți aprecia noul interior al automobilului, cu dotări speciale, precum display-urile panoramice, head-up display-ul cu funcții de realitate augmentată, Audi assistant, unitatea de comandă de pe portiera șoferului, luminile dinamice de interacțiune și sunetul 3D cu difuzoare în tetiere.

Echipa APAN Automobile Audi vă stă la dispoziție în showroom-ul din Galați, Str.Brăilei, nr.269 și în service-ul din Brăila, DN22B, KM4, DIG Brăila-Galați, în incinta showroom Volkswagen.

Lasă un comentariu...